Zvezdice
-
Gost
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal Nina</i>
<br />Število sporočil na zvezdico pa je izbrano zelo arbitrarno ...
LP, Nina
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Kaj je mišljeno s tem?
Mirko

<br />Število sporočil na zvezdico pa je izbrano zelo arbitrarno ...
LP, Nina
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Kaj je mišljeno s tem?
Mirko
No, zvezdice sem prebarvala in nad 100 sporočil imate novo barvo - recimo, da je srebrna
.
Kar se arbitrarnosti tiče - vsaki stopnji sem pripisala določeno število sporočil glede na to, kolikšno aktivnost sem pričakovala. S tem lahko tudi odgovorim na vprašanje o vaši pridnosti - ste morda opazili, koliko vas ima 5 zvezdic? Vsekakor ste me presenetili s svojo aktivnostjo.
Mogoče bi morala meje povišati, kaj pravite?
Želim vam še veliko zvezdic in predvsem veliko znanja, ki pa ga žal ne moremo ocenjevati - saj veste, da ni objektivnih meril za takšne zadeve
LP, Nina
Kar se arbitrarnosti tiče - vsaki stopnji sem pripisala določeno število sporočil glede na to, kolikšno aktivnost sem pričakovala. S tem lahko tudi odgovorim na vprašanje o vaši pridnosti - ste morda opazili, koliko vas ima 5 zvezdic? Vsekakor ste me presenetili s svojo aktivnostjo.
Želim vam še veliko zvezdic in predvsem veliko znanja, ki pa ga žal ne moremo ocenjevati - saj veste, da ni objektivnih meril za takšne zadeve
LP, Nina