urejanje poslovnih prostorov

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
MARJETICAVA
Računovodja
Računovodja

urejanje poslovnih prostorov

Odgovor Napisal/-a MARJETICAVA »

Na forumu je že bila debata o tem ali je urejanje poslovnih prostorov (rože, okrasni predmeti....) davčno priznan strošek ali ne. Zanima me, kako vi ravnate v takih primerih in ali si odbijete DDV?
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Žr kar nekaj časa čakate na odgovor, verjetno ste ga že našli. Iz naše zakladnice: http://www.racunovodja.com/forum/viewtopic.php?t=15677
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
MARJETICAVA
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a MARJETICAVA »

Sem razumela. Hvala. Bo odločil inšpektor, če bo prišel na obisk, jaz ga bom pa poizkusila prepričati tako, da mu bom dala na izbiro pisarno, kjer bo samo miza in stol ali pa tako, kjer je veselje delat. Bog ve, katero bi izbral?
starči
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a starči »

Samo ne pretiravat z lepoto - v asketskem okolju se lažje dela - lepota vznemirja.
No, v primeru inšpektorja je obojestranski interes za neasketsko okolje - oni (po izkušnjah) nimajo prevelikega veselja do dela (bolj do raznih lepot :rožic, kavic itd), kar bo prišlo prav tudi Vam.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

starči napisal/-a:... (bolj do raznih lepot :rožic, kavic itd), kar bo prišlo prav tudi Vam.
:hudic: Zelo dvoumno :spomezik:
Skratka, sklicujte se na doloćbo 21. člena o davčno nepriznanih odhodkih.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori