Pa smo spet tam ko se mi znanje konča.
Berem forum na temo društev pa svoje znanje pa nekako ne gre skupaj. Pa SRS 33 pa vse berem pa rajši še vprašam.
1. Društvo pobira članarino - je kaj narobe če izda račun in BP - omenjeno je da BP zadošča ampak račun ni napaka ali pač?
Sknjižim pa na konte ?
2. Pologi - je potrebno polagati isti ali naslednji delovni dan ali se sme zbirno 1 X tedensko?
HVALAAAA
[:I]
društvo
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Gost
Živjo!
Da ti odgovorim na vprašanja:
Gotovino je potrebno polagati dnevno, ozirom do 3 dni, odvisno od oddaljenosti vašega sedeža od banke.
Pri članarini pa naredi jaz tako:
Če izdam račun in je plačilo preko blagajne je tako: terjatev do kupca na eni strani na drugi prihodek iz članarin. Ko je plačilo pa zaprem terjatev do kupca.
Lep pozdrav
Lilijana
Da ti odgovorim na vprašanja:
Gotovino je potrebno polagati dnevno, ozirom do 3 dni, odvisno od oddaljenosti vašega sedeža od banke.
Pri članarini pa naredi jaz tako:
Če izdam račun in je plačilo preko blagajne je tako: terjatev do kupca na eni strani na drugi prihodek iz članarin. Ko je plačilo pa zaprem terjatev do kupca.
Lep pozdrav
Lilijana
Pri nas izdajamo za plačilo članarine samo BP, do višine blagajniškega maksimuma znesek ne polagamo (je pa tako malo, da nam ga ni treba nikoli položiti), saj se gotovina porabi za plačilo potnih stroškov in nekaterih malih gotovinskih računov. Članarine se knjižijo v dobro 7000 pri društvih!LP
diana
diana