Pozdravljeni!
Na vas se obračam z eno veliko prošnjo. Mogoče se bo mal smešno slišal ampak bolj kot si preračunavam odmerjeno dohodnino za leto 2006 manj mi je jasno. Po vseh mojih izračunih in vseh izračunih na netu bi morala dobiti vrnjeno, vendar v odločbi o odmeri dohodnine sem dobila pa za plačilo in razlika je kar velika (no vsaj zame). Zato bi prosila nekoga tu gor ki je bolj vešč izračuna dohodnine da mi pomaga in se mi javi da mu na ZS pošljem podatke potrebne za izračun, da ne bom čisto mim udarla z pisanjem pritožbe na odločbo.
Hvala že vnaprej.
Lp pilotka
Prošnja-izračun dohodnine!
Moderator: Mirko Zbačnik
Skrbno preglej odločbo in tvoj obračun oziroma kopijo dohodnine, da vidiš če so vsi podatki pravilno vnešeni oz., če so pravilno vnešene razne oljašave.
Pri meni in mojem možu, so zašuštrali olajšavo za stanovanje oz.niso upoštevali 4 %. In, ko sem pregledala odločbo in svojo kopijo oz.izračun, sem ugotovila, da teh 4 % ni upoštevano, zato sem s svojo kopijo odšla na davčno in vložila pritožbo, ki jo kar tam izpolneš. Pa mi je rekla gospa, veste niso vam vnesli te oljašave, se zgodi napaka. Če ne bi bila pozorna, bi morala "pogoltniti" skupaj za oba cca 150 €.
Tako, da preglej in naredi ponovni izračun na strani Dursa, ki je točen!
LP
Pri meni in mojem možu, so zašuštrali olajšavo za stanovanje oz.niso upoštevali 4 %. In, ko sem pregledala odločbo in svojo kopijo oz.izračun, sem ugotovila, da teh 4 % ni upoštevano, zato sem s svojo kopijo odšla na davčno in vložila pritožbo, ki jo kar tam izpolneš. Pa mi je rekla gospa, veste niso vam vnesli te oljašave, se zgodi napaka. Če ne bi bila pozorna, bi morala "pogoltniti" skupaj za oba cca 150 €.
Tako, da preglej in naredi ponovni izračun na strani Dursa, ki je točen!
LP