kakovostne storitve

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
natasa6
Začetnik
Začetnik
Kraj: Ribnica

kakovostne storitve

Odgovor Napisal/-a natasa6 »

Mene pa zanima koliko so vam pomembne, da vaš računovodski servis opravlja kakovostno svoje dela, da vam zna vedno svetovati itd.

Ker sem namreč zaznala, da je največja težava pri rač. servisih njihova cena. Vsaj tako sem zaznala, da se veliko ljudi pritožuje nad cenami. Vendar pa imam jaz mnenje, da če rač. servis opravlja svoje delo kakovostno, sledi novostim in tudi svetuje je tistih plačanih evrov nazaj povrnjenih.
nina0
Računovodski mojster
Računovodski mojster
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a nina0 »

Sam sem na drugi strani se pravi sem računovodja. Ob začetku poslovanja smo imeli pri nas nizke cene. Vendar smo kmalu ugotovili da enostavno ne zmoremo vsega dela in pokrivanja vseh stroškov (seminarji, izobraževanja, po potrebi posvet s strokovnjaki...........).

Potem se računovodski servis odloči ali bo šel po poti, da nudi čim kakovostnejšo storitev ali pa bo šel po poti nizkih cen.

Prevzeli smo nekaj strank od (poceni) računovodstva. In seveda je bilo ogromno napak, veliko dela ni bilo opravljenega..........

Tako da se mi zdi, da tisti ki jih zanima samo cena pač dobijo kar dobijo. Zakaj pa potem kupujemo kvalitetno pohištvo, avtomobile, računalniško opremo...........

Lep dan še naprej

Primož
Odgovori