prispevek za izvajanje KP

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
marea
Računovodski mojster
Računovodski mojster

prispevek za izvajanje KP

Odgovor Napisal/-a marea »

Pozdravljeni,

pri izplačilu plač za mesec november naj bi izplačali tudi prispevek 2,86 EUR za izvajanje KP med delavci in zasebnimi delodajalci. Zanima me ali je ta prispevek potrebno plačati za vse zaposlene v letu 2007 ,tudi tiste, ki na dan plačila prispevka niso več zaposleni ali samo za tsite delavce, ki so na dan plačila prispevka zaposleni v podjetju. Slišala sem razlilčna tolmačenja pa me zanima kaj je pravilno.

Za vsak odgovor se zahvaljujem.

Lp
marea
alijana
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a alijana »

Glede na to, da se tudi 1% za izobraževanje plačuje od zaposlenih, bi rekla, da se tudi ta prispevek za izvajanje KP plačuje na zaposlenega - ki ga imate na plačilni listi, kako pa bi drugače prikazali? Moje mnenje, naj še da kdo kakšno mnenje.
Alijana
TITA
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a TITA »

Spoštovani, 69. čl. KP med delavci in zasebnimi delodajalci, pravi, da stroške nastale z uresničevanjem te KP, pokrivajo zasebni delodajalci, ki zaposlujejo delavce. Prispevek za izvajanje KP med delavci in zasebnimi delodajalci za leto 2007 so obvezni plačati vsi s.p., ki zaposlujejo oz. so zaposlovali delavce v letu 2007 in sicer 2,86 €/na zaposlenega. Nakazilo se izvrši na TRR 25100-9709164136 Združenje delodajalcev obrtnih dejavnosti Slovenije, Celovška 71, 1000 Ljubljana. Sklic 00 230003-7 !!! LP-TITA
Odgovori