Kontni načrt!
Moderator: Mirko Zbačnik
Kontni načrt!
Pozravljeni!
Prisim, da mi nekdo ogdovori imam kontni načrt in ponazoritve knjiženj za pravne osebe zasebnega prava,
neke vrste žepna izdaj iz leta 2003 ali je morda že išla novejša verzija le tega in kdaj?
Hvala in Lp!
Prisim, da mi nekdo ogdovori imam kontni načrt in ponazoritve knjiženj za pravne osebe zasebnega prava,
neke vrste žepna izdaj iz leta 2003 ali je morda že išla novejša verzija le tega in kdaj?
Hvala in Lp!
Nove izdaje Kontnega načrta za pravne osebe zasebnega prava še do danes ni, čeprav obljubljajo na Zvezi že pet let, da bo izdelan!??? Lahko vam le povem, da je na podlagi SRS 36 - Računovodske rešitve v nepridobitnih organizacijah - pravnih oseb zasebnega prava - Strokovni svet Slov. inštituta za revizijo, dne 11. 01. 2006 sprejel, le KONTNI OKVIR za nepridobitne organizacije - pravne osebe zasebnega prava!
Ta okvir mi je edini vir iz katerega črpam konte za knjiženje poslovnih dogodkov! Upam, da se od primera do primera, pravilno odločam!???
LP - TITA
Ta okvir mi je edini vir iz katerega črpam konte za knjiženje poslovnih dogodkov! Upam, da se od primera do primera, pravilno odločam!???
LP - TITA
pozdravljeni!
Lep pozdrav obema pridruženima glede izdaje kontnega
načrta imam novičko, da je bil nov izdan v februarju 2005
jaz pa imam še tistega od oktobra 2003!
načrta imam novičko, da je bil nov izdan v februarju 2005
jaz pa imam še tistega od oktobra 2003!
Odgovor Titi
Pozdravljena jaz sem si ga izposodila v naši
knjižnici in to danes, tako da ga moram vrniti,
svetujem da si tudi vi tako izposodite ali pa maročite.
Lp in lep dan!
knjižnici in to danes, tako da ga moram vrniti,
svetujem da si tudi vi tako izposodite ali pa maročite.
Lp in lep dan!