Revija Iks
Moderator: Mirko Zbačnik
Revija Iks
Pozdravljeni,
premišljujem o naročilu revije Iks...pa sem včasih malce v dilemi, saj že skoraj vse najdem na internetu. Pa me zanimajo vaša mnenja. Da mi pomagate pri odločitvi.
Smo pa knjigovodski servis in zaenkrat imamo samo s.p.-je.
Hvala za pomoč,
lp Tajči
premišljujem o naročilu revije Iks...pa sem včasih malce v dilemi, saj že skoraj vse najdem na internetu. Pa me zanimajo vaša mnenja. Da mi pomagate pri odločitvi.
Smo pa knjigovodski servis in zaenkrat imamo samo s.p.-je.
Hvala za pomoč,
lp Tajči
Revija iks
Lep pozdrav,
revija IKS je revija, ki podrobno opisuje zakonske novosti, vendar je bolj usmerjena na d.o.o. in d.d., na temo s.p. je manj člankov. Sicer pa najbrž že imate revijo Obrtnik, ki je naravnana prav na vaš segment klientov.
Res pa je, da se danes na internetu najde skoraj vse, samo poiskati je treba.
revija IKS je revija, ki podrobno opisuje zakonske novosti, vendar je bolj usmerjena na d.o.o. in d.d., na temo s.p. je manj člankov. Sicer pa najbrž že imate revijo Obrtnik, ki je naravnana prav na vaš segment klientov.
Res pa je, da se danes na internetu najde skoraj vse, samo poiskati je treba.
Se strinjam z vsemi vami! Vse kar potrebujem, hitro najdem na internetu, tudi Obrtnik imamo in nam je v pomoč ja. Mi je en gospod dejal, da nismo pravi knjigovodski servis, ker nimamo revije Iks
Pa sem rekla, da se mi ne zdi potreben, glede na našo dejavnost in da veliko najdem na netu in tudi v Obrtniku. Pa je rekel, da ni dovolj.
Ok, ste me vi vsi potolažili:)
Zanima še me nekaj, ali obstaja kakšen priročnik izključno za s.p.-je in da bi nam morda prišel prav? Hvala vsem.
Lep petek in še lepši vikend vam želim.
Zanima še me nekaj, ali obstaja kakšen priročnik izključno za s.p.-je in da bi nam morda prišel prav? Hvala vsem.
Lep petek in še lepši vikend vam želim.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
S temi revijami in priročniki je tako: Ko dobim IKS ali xxxxx ali xxxxx, vedno prelistam, če je kaj, kar potrebujem pri delu, preberem in v mojem spominu ostane le to, da je bilo objavljeno. Ko pa se s konkretnim problemom srečam, ne vem več v kateri številki je bilo objavljeno. In kaj je takrat najhitreje? Greš na ta forum, postaviš vprašanje za katerega veš, da je bilo že zastavljeno, pa ne veš kdaj in od prijaznih ljudi dobiš odgovor ali pa sprožiš debato in slišiš več mnenj. Tako po eni strani ne potrebuješ nobene revije, po drugi pa, če nihče nič ne bi prebral, tudi odgovarjat ne bi mogli. Se pa strinjam z vami, da je priročnikov za vodenje računovodstva s.p. premalo ali pa mi ne vemo zanje.
Lp
Lp
DECO
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Med računovodji ima nek poseben status - nanjo se večkrat sklicujemo pri odgovorih, je kot "sveto pismo" za računovodje, izdajatelj pa je zveza računovodji - njihova vlogapri razvoju stroke vem je verjetno znana. Mogoče bo bol bolj natančna Nina, ki je, kot se spomnim, na to že nekoč odgovorila. Sicer smo se sodelujoči foruma z vstopom obvezanli da spoštujemo pravila, a pri tej reviji nekako zamižimo naeno oko
.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
zakladničarka
- Računovodja

- Kraj: Slovenija
Se opravičujem, vendar svoje delo brez revije IKS ali pa računovodju brez te revije, se sploh ne predstavljam. Tako kot pravi Mirko "sveto pismo".
Saj res, da na internetu dobiš vse, ampak če ni IKS-a na pisalni mizi, ni računovodje, ni računovodstva, pa naj bo to računovodski servis ali FRS v drugih podjetij. Jaz sem naročnik že leta in leta, že od študentskih let, pa mi ni žal tistga denarja za naročnino, uporabljam jo za s.p. in za kapitalske družbe.
Pa brez zamere, to je moje mnenje! Lp
Saj res, da na internetu dobiš vse, ampak če ni IKS-a na pisalni mizi, ni računovodje, ni računovodstva, pa naj bo to računovodski servis ali FRS v drugih podjetij. Jaz sem naročnik že leta in leta, že od študentskih let, pa mi ni žal tistga denarja za naročnino, uporabljam jo za s.p. in za kapitalske družbe.
Pa brez zamere, to je moje mnenje! Lp