Preden sem odprla s.p. sem si nakupila opremo za fitnes (veliko).
Sedaj imam sp že v obratovanju in bi rada to opremo prikazala v knjigah sp-ja. Mi lahko kdo svetuje kako naj to naredim?
Jaz sem mislila, da bi napisala kupoprodajno pogodbo, da fizična oseba proda s.p.-ju, pa ne vem če je to pravilno in če je potrebno to kam oddati.
LP
osnovna sredstva NUJNO
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
re: osnovna sredstva
Večino opreme smo izdelali sami, tako da nimam računov. Za tisto opreme ki sem jo kupila pa ni imena na računu.
Imam pa ponudbo, ki mi jo je izdelalo podjetje, ki je nameravalo omenjeno opremo dobaviti.
Imam pa ponudbo, ki mi jo je izdelalo podjetje, ki je nameravalo omenjeno opremo dobaviti.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
re: osnovna sredstva
npr. da bi morala imeti uradno cenitev, kdo pa to naredi?
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Uradni cenilec, z licenco - kar veliko jih je in najti morate le pravega, ustreznega.
A kljub temu bi rad še kakšno mnenje, tistega, z več izkušnjami - ali je v vašem primeru sploh potreben, a je dovolj le prenos na osnovi tržnih cen.
A kljub temu bi rad še kakšno mnenje, tistega, z več izkušnjami - ali je v vašem primeru sploh potreben, a je dovolj le prenos na osnovi tržnih cen.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko