Že pred časom sem o tej zadevi pisala na tem forumu. Sedaj pa bi prosila, če mi lahko kdo pomaga v tej zadevi. Julija sem za 3 mesece zaposlila delavko, za 4 urni delavnik na dan, torej za polovico minimalne plače. Imam popoldanski s.p., sicer sem za stalno zaposlena. Delavki sem povedala, da imam malo prilivov. V povprečju le okrog e 150 Eur mesečno. Delala je 2 meseca, pa ne vsak dan, pogosto tudi le po 2 x na teden po 2 urci. Sicer je bila doma. Potem pa me pokliče po 3 mesecih, da bi prišla nazaj v službo, kot ona pravi. Pa sem rekla, naj bo. In potem sledi presenečenje, ko sem ji rekla, da so jo same napake, sami smsi, sami kavice, tel. pogovori: SAJ SEM ZAPOSLENA ZA NEDOLOČEN ČAS, SAJ MI NIČ NE MOREŠ. In dobim si odvetnika, ki mi je rekel, da ker je po izteku pogodbe prišla delat, pa tudi če samo za 4 urce, je po zakonu zaposlena za nedoločen čas. Odvetnik mi sestavi vse potrebno za odpoved. V odpovedi je navedeal sledeče:
V skladu z določbo 93. člena ZDR začne odpovedni rok teči naslednji dan po vročitvi te odpovedi. Delavka ima v skladu s 95. členom ZDR v času odpovednega roka pravico do odsotnosti z dela zaradi iskanja nove zaposlitve s pravico do nadomestila plače v trajanju dve uri na teden.
Zanima me, glede na to, da se delavka sploh ne oglasi, niti ne pokliče kako naj ji jaz obračunam plačo? Že dva meseca se ni oglasila na delu. Kaj ji smem obračunati le 4 ure, ki jih je dejansko naredila v mesecu decembru? Nekdo mi je rekel, da naj ure, ki jih je res oddelala, obračunan, ostalo naj dam , da je urna postavka 0.
Moram povedati še to, da namenoma dalj časa ni hotela podpisati povratnice, ki je vsebovala odpoved.
Res, hvala za odgovor.
obračun plače delavki, ki ne hodi v delat?
Moderator: Mirko Zbačnik
sicer ne vem kako vam naj pomagam, ampak smo imeli isti problem, ko je delavka prišla na delo, pa je zopet ni bilo, in spet prišla,..... na koncu je dobila tožbo in smo jo morali vzeti nazaj v službo in ji izplačati vse plače za nazaj z obrestmi + prevozne stroške in malico, kot da bi delala. Na koncu pa v službo tako ni prišla ker si je zrihtala bolniško.
Spoštovana, res ste v težki situaciji, vendar k temu, ste delno tudi sama doprinesla (" razumevanje in dobrota = sirota ") . Niste bila pozorna pri sklepanju 1. pog. o zaposl. za določen čas, in če delavka, ni bila v redu že ob pričetku dela, bi jo na dan izteka pod. za določen čas odjavila in tukaj bi bila vaša zmaga! Na nekaj členov ZDR vas bom opozorila :
54. člen ZDR - Če je pogodba o zaposlitvi za določen čas sklenjena v nasprotju z zakonom ali KP ali če ostane delavec na delu tudi po poteku časa, za katerega je sklenil pogodbo o zaposlitvi, se šteje, da je delavec sklenil pogodbo o zaposlitvi za NEDOLOČEN ČAS ! Tukaj delavka - žal ima prav!
Glede na dejstvo, da je delavka pri vas sedaj zaposlena za nedoločen čas le za 4 ure, da po vaših navedbah, ne hodi v službo, tudi če pride svoje delo ne opravlja v skladu z vašimi navodili, preveč porabi časa za privat pogovore, in podobno.... in ko ste jo na to opozorila ustno - vas vprašam, zakaj to niste storila v pisni obliki - kot opomin za neizpolnjevanje delovnih obveznosti!? Priporočeno s povratnic ji odposlala vse vaše pripombe ( usten) v - PISNI OBLIKI - tudi če nebi hotela dvigniti pošte, se vam pošta po nekaj tednih vrne nazaj - da jo ni bilo moč izročiti in bi imela danes v rokah vsaj nekaj dokazila o neizpolnjevanju delovne obveznosti delavke.
82. člen 2. odst. V primeru izredne odpovedi je dokazno breme na strani stranke, ki izredno odpoveduje pogodbo o zaposlitvi - torej na vama - in če niste pisno opominjala delavko, kako boste imela dokazno breme danes, ko ga potrebujete, kako bi rešila situacijo v kakšni ste se znašla.
83. člen od 1. do 4. odstavka ( preveč je za pisati - zato lepo prosim, da si ga preberete sama) . Pravite, da vam je odvetnik napisal odpoved - niste navedla, kdaj ji poteče odpovedni rok , delavka se vam ne javlja že nekaj časa, sedaj pa sprašujete kakšno in koliko ji obračunate in izplačate plačo. Moj nasvet je sledeči: Vse dokler zadeva ne bo zaključena oz. delavko ne odjavite iz zavarovanja PIZ in ZZZS, ( po poteku odpovednega roka) upam, da je zapisan v odpovedi, ki vam jo je pripravil odvetnik, in prav tako upam, da je delavka prejela pošto - kar ste tudi že sama navedla, ste dolžni obračunavati in izplačevati vse plače tako kot bi delala! LP - TITA
54. člen ZDR - Če je pogodba o zaposlitvi za določen čas sklenjena v nasprotju z zakonom ali KP ali če ostane delavec na delu tudi po poteku časa, za katerega je sklenil pogodbo o zaposlitvi, se šteje, da je delavec sklenil pogodbo o zaposlitvi za NEDOLOČEN ČAS ! Tukaj delavka - žal ima prav!
Glede na dejstvo, da je delavka pri vas sedaj zaposlena za nedoločen čas le za 4 ure, da po vaših navedbah, ne hodi v službo, tudi če pride svoje delo ne opravlja v skladu z vašimi navodili, preveč porabi časa za privat pogovore, in podobno.... in ko ste jo na to opozorila ustno - vas vprašam, zakaj to niste storila v pisni obliki - kot opomin za neizpolnjevanje delovnih obveznosti!? Priporočeno s povratnic ji odposlala vse vaše pripombe ( usten) v - PISNI OBLIKI - tudi če nebi hotela dvigniti pošte, se vam pošta po nekaj tednih vrne nazaj - da jo ni bilo moč izročiti in bi imela danes v rokah vsaj nekaj dokazila o neizpolnjevanju delovne obveznosti delavke.
82. člen 2. odst. V primeru izredne odpovedi je dokazno breme na strani stranke, ki izredno odpoveduje pogodbo o zaposlitvi - torej na vama - in če niste pisno opominjala delavko, kako boste imela dokazno breme danes, ko ga potrebujete, kako bi rešila situacijo v kakšni ste se znašla.
83. člen od 1. do 4. odstavka ( preveč je za pisati - zato lepo prosim, da si ga preberete sama) . Pravite, da vam je odvetnik napisal odpoved - niste navedla, kdaj ji poteče odpovedni rok , delavka se vam ne javlja že nekaj časa, sedaj pa sprašujete kakšno in koliko ji obračunate in izplačate plačo. Moj nasvet je sledeči: Vse dokler zadeva ne bo zaključena oz. delavko ne odjavite iz zavarovanja PIZ in ZZZS, ( po poteku odpovednega roka) upam, da je zapisan v odpovedi, ki vam jo je pripravil odvetnik, in prav tako upam, da je delavka prejela pošto - kar ste tudi že sama navedla, ste dolžni obračunavati in izplačevati vse plače tako kot bi delala! LP - TITA