revija IKS

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

:8:
matina
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a matina »

Jaz sem pa z zvezo zelo zadovoljna. Zalokarjeva in Prislanova sta sposobni in pripravljeni na sodelovanje z računovodji. Nista krivi, da jima Durs na postavljena vprašanja ne odgovarja. Še več, če Durs ne zna pojasniti kakega primera, počaka zvezo.:)

Glede moke in kruha se strinjam z Elektrikom. Lahko bi pa naši moderatorki razmislili o članarini za elektronski dostop do razlag, navodil, mnenj, ipd.. Teh stvari je že nekaj na spletu. Dušo bi dalo, če bi imeli vse na enem mestu po dostopni ceni. Vsak član bi dal kakega jurja mesečno. No, glede cene se še lahko pogajamo. Ha, ha, ha!:D

lp
Marjeta
Administratorka
Administratorka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

ja, imam to v planu, samo je treba najti verodostojen tim strokovnjakov, da bi bile zadeve res ažurne in kakovostne. :D

Glede uradnih pojasnil organov in čistopisov zakonov pa imam načelo, da bi to moralo biti brezplačno javno dostopno že zaradi dostopa do informacij javnega značaja, samo imam občutek, da se stvari nekako nazaj držijo in so to neke interne skrivnosti, do katerih lahko prideš le če imaš zveze.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

<b>Jaz</b> bi bil zato, a <b>podjetje</b> verjetno ne. A ker delam <b><u>jaz</u></b>, sem <b>za</b> :D. Hi, Hi..

Delim Marjetino mnenje. Ppri sebi sem vsaj glede DDV-ja in delovnopravne zakonodaje kar sam napravil čistopise. Vzelo mi je kar nekaj energije in, a mi ni žal. Imam občutek, kot da mora nekdo zaslužiti tudi deklarirano vsem dostopnim brezplačnem dostopu do zakonov. Vsaketoliko nas pokliče kakšna založba, ki ponuja čistopise...

Mirko
zoa
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a zoa »

Moderatorki, razmislite o predlogu Matine.

Veste, včasih se pa tudi na tem forumu "lahko" pove članom, če je kakšna revija vredna naročila ali ne. Glede Iksa pa se strinjam - mogoče bi bilo res dobro, če bi bolj "po kmečko" povedali, ampak potem seminarji, ki so zelo dragi, ne bi bili obiskani v tako velikem številu.

zoa
Rok
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a Rok »

Pravijo, kdor hitro da - dvakrat da.:)
Všeč mi je tale vaš-naš forum, ker tu res veliko izveš in včasih zelo hitro dobiš odgovor, če si v kakšni zagati.
Tudi z plačilom bi se strinjala.:oops:

LP8-)
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Matina, mogoče pa bo vseeno kruh... . Samo previdno bi bilo treba selekcionirati "plačane" informacije. Saj to ne bi bila novost na spletnih straneh.

Mirko
matina
Računovodja
Računovodja

Elektrik! Če bi imeli kompletne informacije na enem mestu, bi podjetje prihranilo pri stroških. Eni podjetniki mrko gledajo račune za IKS, davčne in računovodske predpise, ... Tega odslej ne bi potrebovali.:)

Marjeta! Če ne bomo več kupovali pri zvezi, angažirajte njihove strokovnjake, pa bo.:razz::twisted::???::mrgreen: Test.

lp
matina
Računovodja
Računovodja

Mirko! Skupaj sva padla. Komentiram še na zadnje: če bo Zalokarjeva šef, se nimamo česa bati. V mislih sem pa imela informacije od A do Ž: knjiženja, davke, akte podjetij, komercialno-pravno področje.:8:

lp
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Lepa ideja, Matina. A jaz sem zelo prizemljen, včasih celo malo preveč. Ne pokopljimo prehitro revije IKS. Februarja bo kljub vsemu zelo pričakovana!

Mirk:twisted:
matina
Računovodja
Računovodja

Računovodje moramo biti prizemljeni. Za uspeh v tem poklicu moramo biti introvertne osebnosti, sanjarjenje ni zaželjeno. Je pa naša želja po znižanju stroškov in mirnem spanju podjetniški iziv.:)

lp
tanjuša
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a tanjuša »

Tudi jaz mislim, da ZRS ni kar za v smeti vreči. Kljub vsemu so kar ažurni in tudi roko na srce strokovni. IKS prejemam že kar kakih 15 let in sem se ga tako zelo navadila, da kljub poizkusom z drugimi publikacijami, še vedno prisegam na njih. Pa tudi dacarji in drugi revizorji jih upoštevajo, če se sklicuješ na njih. Se pa kar nekaj časa nisem odeleževala njihovih seminarjev, predvsem tistih za zaključni račun, ker enostavno niso povedali nič novega. Sedaj pa je vsako leto toliko novega, da se jih kar moraš udeležiti. Cena pa je vsekakor pretirana.
Kar se tiče foruma, pa same pohvale. Sama za odgovore resnično nimam veliko časa, si pa forum preberem skoraj vsak dan, in na njem najdem veliko uporabnih nasvetov. Torej hvala vam elektrik, metalica, lupus in matina in ostali....pogrešam pa že nekaj časa Bino.

lp

Tanjuša
Odgovori