Dve malici na dan - oguljena tema?

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
MLADINEC
Nov član
Nov član

Dve malici na dan - oguljena tema?

Odgovor Napisal/-a MLADINEC »

S.p. je redno zaposlen, dopoldne ima malico 5,54 EUR. Do tu vse OK. Popoldne pa 4 ure in več dela kot s.p. Obračunamo mu "popoldansko" malico 5,54 EUR in če gre na teren, še kilometrino, nad 8 ur (ob sobotah ali pa če vzame dopust) pa dnevnico po uredbi. Če dela ob nedeljah več kod 10 ur pa še dodatke po urah.
MENIM, da delamo prav. Prosim pa še za vaša mnenja in izkušnje.
Vnaprej HVALA
starči
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a starči »

Prav (s tem, da kadar je dnevnica, ni prehrane!). Odvisno od narave dela pa zna biti problem dokazovanje najmanj 4 ur na popoldan - če se inšpektor zapiči? Morda je taktično bolje, če ne obračunate malice prav vsako popoldne, še zlasti če "divja" okrog tudi v sobotah in nedeljah. lp
Cmona
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a Cmona »

Mislim, da ni prav, da se za njegovo popoldansko delo obračuna tudi malica in kilometrina. Ker je popoldanec, dela na svoj s.p. in popoldanske stroške si bo verjetno tudi sam obračunaval in ker vam bo za to izstavil račun, je moje mnenje, da do njegovih popoldanski stroškov nimate pravice...
starči
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a starči »

Domneval sem, da je mladinec računovodja popoldanca - da sprašuje za njegove stroške. lp
MLADINEC
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a MLADINEC »

starči napisal/-a:Domneval sem, da je mladinec računovodja popoldanca - da sprašuje za njegove stroške. lp
tako tudi je! :roll:
Odgovori