A mogoče veste pod kaj se vpiše v izkazu poslovnega izida na Ajpesu prihodke zavoda za zaposlovanje za pokrivanje prispevkov: pod prihodke, ki so povezani s poslovnimi učiki - 058 ali pod prihodke, ki niso povezani s poslovnimi učinki ?? Napisala sem pod 058. Mislim, da mora biti to prav....Kaj menite?
Prihodki zavoda za zaposlovanje
Moderator: Mirko Zbačnik
Prihodki zavoda za zaposlovanje
Pozdravljeni.
A mogoče veste pod kaj se vpiše v izkazu poslovnega izida na Ajpesu prihodke zavoda za zaposlovanje za pokrivanje prispevkov: pod prihodke, ki so povezani s poslovnimi učiki - 058 ali pod prihodke, ki niso povezani s poslovnimi učinki ?? Napisala sem pod 058. Mislim, da mora biti to prav....Kaj menite?

Lepo vas pozdravljam.
Bodi zmeren na vseh področjih, tudi v zmernosti. Oskar Wilde
-
ZDENKA ŠKALER
- Začetnik

- Kraj: BREŽICE
Ne razumem dobro kaj s tem mislite.
Oni ti dajo denar in to je prihodek, katerega ne vem točno kam vpisati v Ajpes AOP, strošek je pa sevedati tisti prispevek, ki ga s tem plačaš.
Mislim da so ti prihodki povezani s poslovnimi učinki.
Prosim še za kakšno mnenje.
Oni ti dajo denar in to je prihodek, katerega ne vem točno kam vpisati v Ajpes AOP, strošek je pa sevedati tisti prispevek, ki ga s tem plačaš.
Mislim da so ti prihodki povezani s poslovnimi učinki.
Prosim še za kakšno mnenje.
Lepo vas pozdravljam.