Ddv obrazec in priloga računi OS
Moderator: Mirko Zbačnik
Ddv obrazec in priloga računi OS
Ta mesec bom prvič pošiljala obrazec za ddv preko e-davkov. Zanima me, kako je zdaj s tem...prej smo kopijo računa za OS poslali zraven ddv obrazca. Zdaj bom obrazec poslala elektronsko, kaj pa s kopijo računa za OS???
LP,
LP,
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
-
febo
-
febo
Bejba, mali morgen. To ne morejo zahtevati. Vračilo (razen izjemoma za večja OS) ne zahtevate za posamezne račune, ampak za obračun v
celoti. Imam avtoprevoznike kateri imajo vedno vračilo in na mesec po cca. 200 prejetih in enako število izdanih računov. Vse skupaj pokaže vračilo davka in ne posamezni računi. Potem samo za mene rabijo vsako leto eno omaro, čez deset let pa sobo. To bi šlo samo v Butaliji.
LP

celoti. Imam avtoprevoznike kateri imajo vedno vračilo in na mesec po cca. 200 prejetih in enako število izdanih računov. Vse skupaj pokaže vračilo davka in ne posamezni računi. Potem samo za mene rabijo vsako leto eno omaro, čez deset let pa sobo. To bi šlo samo v Butaliji.
LP
poglej kako boste vi delali ne vem. vem pa, da sem morala ZA KOMPLET ZNESEK vračila DDV poslat kopije računov. kam jih bodo pa dali pa .... bdw, tudi to je bilo za avtoprevoznika, ki konkretno tanka v SLO vozi pa po AT.febo napisal/-a:Bejba, mali morgen. To ne morejo zahtevati. Vračilo (razen izjemoma za večja OS) ne zahtevate za posamezne račune, ampak za obračun v
LP![]()
![]()