Aop 165
Moderator: Mirko Zbačnik
Iz primera v Iksu tudi ni razvidno,da bi se obresti za posojila, prejeta od bank, ki so knjižena na kontu 741 prikazala v AOP 167.Kaj pa se potem sploh zajamee v AOP 167,če ne to?
Po moje se, in gre za napako v Iksu,zato prosim za potrditev mojega razmišljan ja lai razjasnitev,če nimam prav. Pa hvala.
Po moje se, in gre za napako v Iksu,zato prosim za potrditev mojega razmišljan ja lai razjasnitev,če nimam prav. Pa hvala.
AOP 165 - vsi prihodki od obresti in drugi finančni prihodki iz poslovnih terjatev, ki niso uvrščeni pod AOP 156 do AOP 164 (tudi obresti pozitivnega stanja na TRR)
AOP 167: so finančni odhodki za obresti, ki so vključene tudi v finančne odhodke pod zap. II (v to zaporedno so vključene obresti od posojil/družb v skupini, bank, in drugih) ali III. (iz poslovnih razmerij-zamudne obresti....)
To je moje mnenje!
AOP 167: so finančni odhodki za obresti, ki so vključene tudi v finančne odhodke pod zap. II (v to zaporedno so vključene obresti od posojil/družb v skupini, bank, in drugih) ali III. (iz poslovnih razmerij-zamudne obresti....)
To je moje mnenje!