revija IKS

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
helena
Računovodski mojster
Računovodski mojster
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a helena »

Pa še moje skromno mnenje - Revija IKS res prav pride, kdor si jo lahko privošči. Tudi Zalokarjeva in ostali na zvezi so OK. Toda poglejte, kam jih je pripeljala skomercializiranost. Imajo forum, pa ni odziva, ker so preveč visokoleteči in učeni. Zgubljajo naročnike, ker so predragi in vse bi zaračunali. Že res, da na DURSU in Računskem sodišču včasih rečejo, počakajte da vidimo kaj bo napisano v IKS-u
-ampak lahko se zgodi, da bo nekega dne-

računovodja.com zakon. Pa zdravi ostanite!
rina
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a rina »

Revija IKS. Ko sem začela z delom je bila čisto drugačna. Za me je bila kot Biblija. Sedaj sem se jo čisto navadila. Velikokrat mi pride prav, največkrat pri kakšnih "zaguljenih" primerih knjiženja. Strinjam se da je morda predraga, so pa vse strokovne revije višji cenovni razred.
Sedaj se mi pa zjutraj dan začne z racunovodja.com. Novi časi, nova tehnologija, hitrejši pretok informacij... Pregled foruma obvezen, sproti preberem vse kar se dogaja...Ugotovim kdo si je v nekaj dneh zaslužil zlate zvezdice...
IKS pa Itak Stalno Kasni...:wink:
soro
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a soro »

Pozdravljeni,

meni se zdi forum fantastičen!

Moj dan se začne s kavo in z obiskovanjem tega foruma.

Lep pozdrav,
sonja:wink:
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Tudi zame je postal forum del vsakdanjega delovnika, zjutraj ob kavici preletim novosti, nato pa še večkrat dnevno. Mislim, da je zdaj približno pol leta, kar sem ga odkrila in sem navdušena, ogromno sem pridobila v tem obdobju.
Hvala vsem sodelujočim.
Nad Zvezo in IKSem pa tudi sama zadnje leto nisem več tako navdušena, menim, da so seminarji preveč razvlečeni in posebno v zvezi z DDVjem so se pred 1.majem na drugem seminarju zelo ponavljali. Ampak pozitivno še vedno prevlada - zaenkrat - in ker mi direktor IKS brez vprašanj odobri, kot tudi zbirko vseh predpisov, prav tako vse seminarje, ki se meni zdijo potrebni, z veseljem vse to 'izkoristim'.
LP:D

Martika
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Tudi zame je postal forum del vsakdanjega delovnika, zjutraj ob kavici preletim novosti, nato pa še večkrat dnevno. Mislim, da je zdaj približno pol leta, kar sem ga odkrila in sem navdušena, ogromno sem pridobila v tem obdobju.
Hvala vsem sodelujočim.
Nad Zvezo in IKSem pa tudi sama zadnje leto nisem več tako navdušena, menim, da so seminarji preveč razvlečeni in posebno v zvezi z DDVjem so se pred 1.majem na drugem seminarju zelo ponavljali. Ampak pozitivno še vedno prevlada - zaenkrat - in ker mi direktor IKS brez vprašanj odobri, kot tudi zbirko vseh predpisov, prav tako vse seminarje, ki se meni zdijo potrebni, z veseljem vse to 'izkoristim'.
LP:D

Martika
Odgovori