Katero računovodsko podjetje izbrati?

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
e_1
Začetnik
Začetnik

Katero računovodsko podjetje izbrati?

Odgovor Napisal/-a e_1 »

Gre za novo podjetje, ki se bo ukvarjalo s spletnimi portali. Precej bo tudi poslovanja s tujino.

Zanima me katero računovodsko podjetje bi vi na vašem mestu izbrali. Verjetno vsi lokalni servisi niso čisto vešči kar se tiče knjiženja internetnih poslov in tujine.

Hvala
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Opozarjam, da oglaševanje konkretnih podjetij na forumu ni dovoljeno ... :spomezik:
e_1
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a e_1 »

potem bi pa prosil na PM. Vesel bi bil tudi kakšnega nasveta pri izbiri servisa. Kaj je potrebno pazit in ali so sploh kakšne velike razlike v ceni?

P.S.: Od katerega momenta dalje bomo že rabili servis? Kdaj je potrebno narediti prvi zapis, ko pride prvi račun?
zakladničarka
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenija

Odgovor Napisal/-a zakladničarka »

P.S.: Od katerega momenta dalje bomo že rabili servis? Kdaj je potrebno narediti prvi zapis, ko pride prvi račun?
---------------------------------------------
Od samega začetka. Sicer, spletna prodaja nam je zelo dobro znana, saj niste vi ta prvi, ki boste prodajali po internetu, eni že par let prodajajo, pa so zelo zadovoljni z našim računovodstvom. Veseli so, da jim ne treba dokumentacije (računov) nositi h nam pa nazaj, ker vse račune dobivamo direktno z interneta oz. z njihove spletne trgovine.lp
e_1
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a e_1 »

Kaj ni tako, da v kolikor ni podjetje davčni zavezanec, ne potrebujemo vsak mesec delati zapis v knjigo? Vsake 3 mesece ali kako je že?

Ne vem kakšen servis ste, če mi še te osnovne informacije ne znate prav povedati, ali pa so mi na drugem servisu narobe povedali. Se opravičujem ker sem tako direkten, toda rad bi bil na jasnem.
starči
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a starči »

"... so mi na drugem servisu narobe povedali."

Tako je. lp

PS. Žal ne smete povedati niti tega imena, čeprav bi bilo zelo vzgojno, ker tudi negativna reklama ni dovoljena.
Spela Marela
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a Spela Marela »

e_1 napisal/-a: Ne vem kakšen servis ste, če mi še te osnovne informacije ne znate prav povedati, ali pa so mi na drugem servisu narobe povedali. Se opravičujem ker sem tako direkten, toda rad bi bil na jasnem.
Menim, da bi kot bodoči podjetnik morali dvigniti nivo komunikacije.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Forum ni ravno namenjen oglaševanju in kontaktiranju v tej smeri (pridobivanje strank), pač glede tega le nekim splošnim nasvetom. Zato se raje vzdržite in bodite malce strpni.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori