Gre za novo podjetje, ki se bo ukvarjalo s spletnimi portali. Precej bo tudi poslovanja s tujino.
Zanima me katero računovodsko podjetje bi vi na vašem mestu izbrali. Verjetno vsi lokalni servisi niso čisto vešči kar se tiče knjiženja internetnih poslov in tujine.
Hvala
Katero računovodsko podjetje izbrati?
Moderator: Mirko Zbačnik
-
zakladničarka
- Računovodja

- Kraj: Slovenija
P.S.: Od katerega momenta dalje bomo že rabili servis? Kdaj je potrebno narediti prvi zapis, ko pride prvi račun?
---------------------------------------------
Od samega začetka. Sicer, spletna prodaja nam je zelo dobro znana, saj niste vi ta prvi, ki boste prodajali po internetu, eni že par let prodajajo, pa so zelo zadovoljni z našim računovodstvom. Veseli so, da jim ne treba dokumentacije (računov) nositi h nam pa nazaj, ker vse račune dobivamo direktno z interneta oz. z njihove spletne trgovine.lp
---------------------------------------------
Od samega začetka. Sicer, spletna prodaja nam je zelo dobro znana, saj niste vi ta prvi, ki boste prodajali po internetu, eni že par let prodajajo, pa so zelo zadovoljni z našim računovodstvom. Veseli so, da jim ne treba dokumentacije (računov) nositi h nam pa nazaj, ker vse račune dobivamo direktno z interneta oz. z njihove spletne trgovine.lp
Kaj ni tako, da v kolikor ni podjetje davčni zavezanec, ne potrebujemo vsak mesec delati zapis v knjigo? Vsake 3 mesece ali kako je že?
Ne vem kakšen servis ste, če mi še te osnovne informacije ne znate prav povedati, ali pa so mi na drugem servisu narobe povedali. Se opravičujem ker sem tako direkten, toda rad bi bil na jasnem.
Ne vem kakšen servis ste, če mi še te osnovne informacije ne znate prav povedati, ali pa so mi na drugem servisu narobe povedali. Se opravičujem ker sem tako direkten, toda rad bi bil na jasnem.
-
Spela Marela
- Začetnik

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt: