Živio
Ali imam prav: če uporabim službeni avto se kilometrina ne obračuna, če uporabim pa osebni avto se kilometrina obračuna?
Kaj napišem pod podatke avtomobila, če izberem osebni avto, če se kilometrina ne obračuna? Ali pustim prazno ali...?
Hvala za odgovor,
Dejan
Potni nalogi kje se obračuna kilometrina in kje ne?
Moderator: Mirko Zbačnik
Če je službeni avto kilometrine ne obračunate, če pa pa imate službeno pot z osebnim avtomobbilom pa obračunate kilometrino po 0,29 eur.
Tudi za službeni avto morate imeti potni nalog, napište pot-relacijo in število km, vendar ne obračunate kilometrine. Morate napisati tudi registrsko številko avtomobila.
Upam, da sem vam kaj pomagala.
lp
Tudi za službeni avto morate imeti potni nalog, napište pot-relacijo in število km, vendar ne obračunate kilometrine. Morate napisati tudi registrsko številko avtomobila.
Upam, da sem vam kaj pomagala.
lp
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
-
programer_
hvala Vam za odgovor.
Prosil bi, če mi lahko poveste kako oštevilčite potne naloge.
Dejansko gre za 5 zaposlenih ali se potne naloge pravilno številči tako, da vsak zaposleni ima svojo številko npr. prvemu oštevilčimo od 1/2008, drugemu začnemo prav tako od 1/2008... ali je to pravilno?
Lep pozdrav in hvala Vam!
Prosil bi, če mi lahko poveste kako oštevilčite potne naloge.
Dejansko gre za 5 zaposlenih ali se potne naloge pravilno številči tako, da vsak zaposleni ima svojo številko npr. prvemu oštevilčimo od 1/2008, drugemu začnemo prav tako od 1/2008... ali je to pravilno?
Lep pozdrav in hvala Vam!