vprašanje, če podjetje v mesecu februarju ni izdalo in ni prejelo nobene fakture, a potem moram obvezno poslati ddv-o obrazec z vrednostjo 0 ali pa ni treba pošiljati nič???
hvala, tudi to se dogaja
lp
tatjana
Ddv-o
Moderator: Mirko Zbačnik
banka koper obračuna na bančnih izpiskih stroŠke, skupaj s specifikacijo-obračunom, kaj so trgali in jaz naj ga označim v p-rač ne vem pod kakŠno logiko????
a sem se motim???
za v vednost sem poklicala kontrolorko in je zahtevala res obračun z ničlami in je tudi naknadno zahtevala izpis iz glavne knjige za mesec januar, ker ni mogla verjeti, da ni prejetih računov npr. za elektriko, me je vpraŠala in potem sem ji odgovorila , da vse te stroŠke voda, elektrika, telefon...plačuje drugo njegovo podjetje, namreč sta 2 firme pod istim naslovom in to je vsa umetnost???
lep dan
tatjana
Velike črke so bile samodejno zamenjane z malimi.
a sem se motim???
za v vednost sem poklicala kontrolorko in je zahtevala res obračun z ničlami in je tudi naknadno zahtevala izpis iz glavne knjige za mesec januar, ker ni mogla verjeti, da ni prejetih računov npr. za elektriko, me je vpraŠala in potem sem ji odgovorila , da vse te stroŠke voda, elektrika, telefon...plačuje drugo njegovo podjetje, namreč sta 2 firme pod istim naslovom in to je vsa umetnost???
lep dan
tatjana
Velike črke so bile samodejno zamenjane z malimi.
-
MARJETICAVA
- Računovodja