Pojasnila k izkazom

Moderator: Mirko Zbačnik

starči
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a starči »

"zakaj v navodilih na Ajpesovi strani za pojasnila malih in mikro družb piše, da mora podjetje razkriti posl.izida, izračunana na podlagi
-prevrednotenja zaradi ohranjanja kupne moči v euru(če je pa že itak izražen v euru) ...

Zato, ker navodil od prejšnjega leta niso spreminjali - da smo medtem zamenjali valuto, pa niso opazili. lp
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a uni »

Se pa hecajo.Mi moramo stalno slediti spremebam,pa še takrat ,ko ne napišejo, moramo vedeti, da je zato tako,ker niso popravili..Saj ni res,pa je!
tatjanaa
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec
Kraj: Primorska

Odgovor Napisal/-a tatjanaa »

HVALA VSEM,
včeraj sem se dala na to in sama preštudirala in točno tako sem naredila kot je povedala g. Slovan. za ostala podjetja, kjer so še zakonske rezerve in ostale rezerve, sem pa naredila razpredelnico in vsako postavko posebej razčlenla in pojasnila, tako da deklice na Ajpesu bodo vesele.

včasih je treba neko stvar 10 krat prebrat, da razumeš, ampak nič za to, bistvo je ne obupat.

lep dan vsem
tatjana
starči
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a starči »

... tako da deklice na Ajpesu bodo vesele...

Ali je kdo dobil kakšno povratno info z AJPESA zaradi neustreznih pojasnil (ali morda ve za koga)?
Dvomim, da sploh kdo pogleda vsebino pojasnil in mislim, da so sama sebi namen. Seveda, morajo pa biti! lp
Odgovori