Pozdravljeni, ali ima kdo slučajno izkušnje s napačno odano bilanco stanja in izdelavo popravka! Kaksna je pot!
Namreč pozabila sem vključiti 932 akontacijo in obveznost 264! Gre za s.p.
Če ima kdo izkušnje naj mi prosim opiše celoten postopek! Kako obvestiti AJPES ! l.p.
Popravek napačno oddane bilance stnja
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mihaela Govekar
- Nov član

-
febo
-
Mihaela Govekar
- Nov član

-
Mihaela Govekar
- Nov član

-
febo
Ko je poročilo oddano na Ajpes, dobi status oddano. Ko pošljete potrdilo po pošti in kontrolor na Ajpes prejme podpisano potrdilo, zaklene dokument in pozneje se lahko popravlja če ga odklene. Če dokument ni zaklenjen, ga tudi po 31.03. lahko popravite.
Če pa je že zaklenjen ga bo kontrolor odklenil. Zato poglejte sami ali lahko popravljate ali ne.
Popravek pa se ne dela v naslenjih dneh, ampak TAKOJ. Kje so časi SDK-ja, ko so nas terorizirali, ampak smo se naučili določenih stvari, oz. da je letna bilanca resna zadeva.
Glede kontakta na Ajpes pa odprite telefonski imenik.

Če pa je že zaklenjen ga bo kontrolor odklenil. Zato poglejte sami ali lahko popravljate ali ne.
Popravek pa se ne dela v naslenjih dneh, ampak TAKOJ. Kje so časi SDK-ja, ko so nas terorizirali, ampak smo se naučili določenih stvari, oz. da je letna bilanca resna zadeva.
Glede kontakta na Ajpes pa odprite telefonski imenik.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Malce v poduk, in tudi boljšo voljo....
Tudi na Ajpesu so življenski in se da marsikaj popraviti tudi po "zaklenjenem" roku 31. 03. Še kar nekaj tednov se ukvarjajo z vnašanjem, klicanjem storilcev napak, zbiranjem popravkov. V tem času se da marsikaj še popravit z dogovorom z referentko.,
ali pa imamo mi srečo.
Tudi na Ajpesu so življenski in se da marsikaj popraviti tudi po "zaklenjenem" roku 31. 03. Še kar nekaj tednov se ukvarjajo z vnašanjem, klicanjem storilcev napak, zbiranjem popravkov. V tem času se da marsikaj še popravit z dogovorom z referentko.,
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko