regres 2008
Moderator: Mirko Zbačnik
regres 2008
pozdravljeni
zanima me kako je letos z regresom - kakšen znesek je minimalen
in kako je s tem, koliko časa mora biti delavec zaposlen,da je upravičen do njega in v kolikšnem delu.
Hvala lepa za vaše odgovore že v naprej.
zanima me kako je letos z regresom - kakšen znesek je minimalen
in kako je s tem, koliko časa mora biti delavec zaposlen,da je upravičen do njega in v kolikšnem delu.
Hvala lepa za vaše odgovore že v naprej.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
hvala lepa za odgovor,sem tudi našla precej odgovorov a vendar me še vedno nekaj teži in sicer:
če sem v nekem podjetju delala več let in letos s 30.4. zaključila in odšla v novo službo, do kakšnega deleža sem upravičena pri stari službi za regres? Ali sem pridobila pravico do celotnega dopusta ali ne?
Hvala še enkrat in lep dan!
če sem v nekem podjetju delala več let in letos s 30.4. zaključila in odšla v novo službo, do kakšnega deleža sem upravičena pri stari službi za regres? Ali sem pridobila pravico do celotnega dopusta ali ne?
Hvala še enkrat in lep dan!
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Sorazmerno času, ko ste bili pri vsakem podjetju v tem letu. Po novem ZDR v primeru, ko zamenjamo delodajalce, določa, da vsak delodajalec "trpi" sorazmeren del regresa. pri prvem vam pripada 4/12 in pri drugem 8/12.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko