Doplačilo dohodnine 2007- osebno

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Doplačilo dohodnine 2007- osebno

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Živio. Letos moram prvič doplačati dohodnino :( imam elektronsko poslovanje, toda ko sem vpisala račun in sklic s položnice, ki je bila priložena, mi sistem zavrača izvršitev plačila - sklic ni v redu. Pod sklic je navedena moja DŠ in kontrolna številka 07270. Poskusila sem več variant, vendar ne gre. Morda kdo ve, v čem je težava?
LP :)
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Uporabili ste mogoče plačilni nalog BN02, kaj pa, če greste na posebno položnico in izpolnite kot je na priloženem nalogu za plačilo?

Pri meni je šlo, z BN02 imam pa tudi jaz večkrat težave take vrste.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Mirko, najlepša hvala za hiter odgovor. Res sem uporabila BN02 in sem tudi jaz že imela podobne probleme. Bom poskusila še s posebno položnico.
No, pa se vsak dan kaj novega naučim :)
lp
MG
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a MG »

Posebna položnica ima drugačen izračun kontrolne številke po modulu 12, zato je načeloma ne morete plačati z drugimi inštrumenti.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Včasih se jo da "preslepiti" da vrineš "-", navedeš sklic "00", a potem imajo vejretno težave pri avotmatskem zapiranju pri prejemniku plačičila.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori