Popravek obrazca M4

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
jasnal
Nov član
Nov član

Popravek obrazca M4

Odgovor Napisal/-a jasnal »

Živjo, prosim če mi lahko kdo pomaga in mi pove nekaj v zvezi z obrazcom M4.
Dobili smo nazaj obrazec M4 za popraviti sedaj me zanima ali to kar popravim z belilom in se zraven samo podipšem in štemljam, ker piše da je treba popraviti na vrjenih obrazcih.
Kakšne so vaše izkušnje s tem.
Lepo prosim za kakršen koli odgovor.

Lp
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Ne, ne, popravlja se strogo "računovodsko" - prečrtajte napačen podatek, nad njim vpišete pravilnega, mogoče dodajte v opombo in se na koncu podpišite.

Z belilom se ne popravlja.

Če bi popravljali na drugem obrazcu, bi morali vpisati pravilne podatke in navesti pravo šifro "porpavljanja".
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
štajerka
Računovodja
Računovodja
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a štajerka »

Tudi mi smo dobili vrnjen M4 za leto 2006 in to original. Morali smo izpolniti novi obrazec, ampak samo tisto vrstico ( celo) v kateri je bila napaka in potem spet odati oba obrazca.
Navodila smo dobili na zavodu.
Obrazec je isti, samo desno zgoraj se navede, da je obrazec popravkov- šifra
lp
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Za šifro popravka vam svetujem, da pokličite na zavod svojo referentdko - sicer jih je zelo težko dobiti. a ko jih dobite so zelo prijazni :spomezik: - vse šifre niso zajete v splošnih navodilih, svetovala vam bo tudi, kako popraviti.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori