oddih

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Mirko, na Blokah pa že skoraj moraš smučati, glede na to, da so dolge in snežne zime :svprasaj: :)
Tudi jaz imam letošnjo zimo v planu, da ponovno začnem smučati. Kot otrok sem zelo uživala v tem :)
kornelija
Začetnik
Začetnik
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a kornelija »

Jaz bi tudi šla na smučanje...
Samo da bo sneg...
Sedaj pa na delo: intrastat, potni nalogi.... o ... pa še plače...
Errare humanum est
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Ne, stare opreme žal nimam, pa tudi ne vem, kaj bi počel na njih. Verjetno bi bil kar primerna družba Tajči lansko sezono, ko je prvič stopila na smuči. Res pa je, da je z novejšo opremo čedalje lažje smučat in na žalost tudi nevarnejše - a užitki, ko drviš po strmini so res enkratni!

Če so na Blokah res dolge in snežene zime .... sem jaz papež. Pri nas zima za trenutek je, mrzla, ledena, naslednji hip je pa ni - pač presihajoča.

Jaz bom pa raje namesto počitka lepo študiral.
:scool:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
vita11
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a vita11 »

Tajči, malo z zamudo, pa vendar. A na svoji poroki? :lol:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Vita11, se pridružujem vprašanju - tudi jaz z zamudo, ker nisem imel poguma za to vprašanje! :szardi: :oops: :szaspan:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Tajči3 »

Vita in Mirko...a mislita tisto, ko sem rekla da sem bla na poroki tisto soboto?no...ni bla moja poroka :) Je pa bla od moje soimenjakinje, prijateljice, ki je vojakinja in sta z njenim (sedaj možem) imela res čudovito vojaško obarvano poroko...res je blo super. Ko smo zaprli cesto in čakali na padalca in padalko, da sta pred njiju skočila dol in odvrgla padali ter jima po vojaško izročila prstane, preden sta šla v cerkev...joj kako je to blo lepo:)
No, jaz še zaenkrat ne razmišljam o poroki...zdaj je najprej študij :wink:
Glede smučanja, ja mirko...blo nas je 16kom, in vsem sem popestrila tisti teden v avstriji, ko sem se učila..še posebej prva dva dni, ko sem iz sedežnice šla dol sem še kar naskočla enega kolega...ker je zame bla prevelika hitrost, nato enkrat povozila neke stranske količke.... :ssirok: Nato pa sem se kar dobro ujela in zdaj preden spet grem za teden dni..bom morala vmes malo it še trenirat :mrgreen: Zlo se veselim spet mojih smučarskih dolgodivščin s sedežnicami, sidri in strminami:)))
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Da ne pozabite na oddih! :spomezik:
Mirko Slika
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Tajči3 »

Tako je Mirko, na oddih se ne sme nikoli pozabiti in zanj si je treba vzeti čimveč časa :D Jaz si ga bom nekako privoščla naslednji teden, tri dni...ko je nek sejem v portorožu (gostinsko turistični). Da bom počela nekaj čist drugega od računovodstva, pa vendar bom delala in si tole vzela kot nek oddih :wink:
Bodite lepo in malo si oddahnite :mrgreen:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

A je mogoče tudi k vam mogoče prišla dolgo pričakovana jesen? :spomezik:
Mirko Slika
lila
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a lila »

Pogledala sem skozi okno.....kostanj,breza,akacija je že povsem
brez listja....druga drevesa so pa čudovito jesensko obarvana.
Pri nas na štajarskem so zelo mrzla jutra, čez dan je pa prav prijetno.
Vsem želim topel jesenski dan in veliko uspeha pri delu...sotrpinka !!!!!
lila
Spiko
Programer gosposke mogote
Programer gosposke mogote
Kraj: Saint Barthelemy
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Spiko »

brrr, danes zjutraj je na gorenjskem pomrznila rosa... pazite se slane in oblecite debele nogavice :szaspan:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Me veseli, da so se znaki jeseni pojavili tudi drugod :twisted: , vsaj nekaj dobimo mi dobra dva meseca prej! :spomezik:
A ni tako hudo, res da je vse zmrznilo, a lahko bi bilo slabše. Zima je blizu, pa smučanje, kepanje, drsanje :D ... pa padanje :sjezen: .
Mirko Slika
Odgovori