Pozdravljeni
NUJNO potrebujem "obrazec" za odpoved delovnega razmerja. Odpoved je s strani delavca in je sporazumna.
Mi kdo lahko pošlje?
odpoved delovnega razmerja
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Obrazca NI. Morate pa skrbno preštudirati ZDR in kolektivno, da postopek natančno in korektno izpeljete. Najprej morate delavca pravočasno obvestiti, da ga ne boste več potrebovali (mislim, da je ta rok 30 dni). delavec mora imeti možnost zagovora. Nato mu morate pravočasno in s pravilno oblikovanim pravnim podukom podati pisno odpoved.
Podi "Išči" zgoraj napišite "Vzorec odpovedi" (ali kaj podobnega, označite "išči po vseh izrazih", in se bo kaj pokazalo.i
Podi "Išči" zgoraj napišite "Vzorec odpovedi" (ali kaj podobnega, označite "išči po vseh izrazih", in se bo kaj pokazalo.i
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Odpoved napiše tisti, ki odpoveduje. V vašem primeru je to delavec. Odpoved mora biti pisna (ZDR), delodajalec pa lahko pisno ugotovi (odgovori), da je delavec odpovedal del.razmerje in da je odpoved sprejel.
Pred kratkim sem nekje brala o postopku delodajalca v primerih, ko odpoveduje delavec: ko ga najdem, vam ga posredujem.
Pred kratkim sem nekje brala o postopku delodajalca v primerih, ko odpoveduje delavec: ko ga najdem, vam ga posredujem.