Obračam se na vas, v upanju, da mi boste znali svetovati:
Nameravam odpreti s.p. - spletno trgovino - poleg redne službe. Zanima me, kako je z vodenjem knjig? Sem ekonomistka in imam nekaj "šolske prakse" s tega področja - več pa ne, ker sedaj delam v prodaji. Ker gre v mojem primeru samo za vodenje prejetih in izdanih računov in mogoče še kakšne druge stvari - ali mi svetujete, da sama vodim enostavno knjigovodstvo ali naj najamem knjigovodski servis (ki pa je kar precej drag).
hvala
vodenje knjig za s.p.
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Gost
No tako je. Enostavno knjigovodstvo se bo vodilo samo še do konca tega leta. Z 1.1.2005 pa morajo vsi s.p. preiti na dvostavno knjigovodstvo. Ni pa tudi to nikakršen strah. Predlagam ti kaki enodnevni seminar oz. izobraževanje pri Zvezi računovodskih in finančnih delavcih ali kje drugje, da dobiš osnove.
Če pa imaš malo "straha" pa bolje da daš vodi knjige račun. servisu, kajti pričakovati moraš, da boš imela vsake toliko časa "za vratom" davčno kontrolo.
Le pogumno.
Lilijana
Če pa imaš malo "straha" pa bolje da daš vodi knjige račun. servisu, kajti pričakovati moraš, da boš imela vsake toliko časa "za vratom" davčno kontrolo.
Le pogumno.
Lilijana
-
Gost