1. V podjetju so me zaposlili junija 2005 za nedoločen čas.
Želela sem uveljavljati olajšavo za otroke na koncu leta, zato tudi nisem podpisala obrazca za sprotno olajšavo.
2.Višina neto plače je bila vseskozi takšna kot smo se dogovorili, po osmih mesecih pa sem ugotovila, da so mi nakazovali prenizek bruto. To pomeni, da so mi neto plačo izračunavali iz bruto zneska, v katerega so brez mojega pisnega privoljenja vključili mesečno olajšavo za dva otroka.
3. če bi dobivala sprotno olajšavo, bi morala dobiti višji neto in ne nižji bruto.
4. pogodbo o zaposlitvi sem prejela po 7 mesecih zaposlitve za nedoločen čas, po mnogokratnih prošnjah in teženju. Znesek plače je naveden v NETO znesku, kar po mojem mnenju ni pravilno.
Ima kdo kakšno idejo, kam naj se v zvezi z mojim primerom obrnem, oz.
kako naj iztržim premalo nakazano plačo.
Hvala
osebni dohodek in olajšava za otroke
Moderator: Mirko Zbačnik
tai - v Sloveniji imamo bruto sistem plač, ker so tudi prispevki in dohodnina vaš osebni davek katerga plača delodajelec v vašem imenu zato morajo biti vse pogodbe v bruto zneskih. Upam, da ste na pogodbo ob podpisu napisala datum podpisa pogodbe.
V tem primeru lahko delodajalca za dve gornji kršitvi prijavite na inšpekcijo.
Kar se pa tiče dodatkov je pa odvisno od plačne politike. Če se od uvedbe dodatkov do danes plače niso višale potem ste do njih upravičeni in jih lahko iztožite. Če pa so se plače v tem času povišale za več kot je dodatek pa vam delodajalec dodatka ni dolžan izplačati posebej.
Lep pozdrav,
MG
V tem primeru lahko delodajalca za dve gornji kršitvi prijavite na inšpekcijo.
Kar se pa tiče dodatkov je pa odvisno od plačne politike. Če se od uvedbe dodatkov do danes plače niso višale potem ste do njih upravičeni in jih lahko iztožite. Če pa so se plače v tem času povišale za več kot je dodatek pa vam delodajalec dodatka ni dolžan izplačati posebej.
Lep pozdrav,
MG