USKLADITVENI DODATEK
Moderator: Mirko Zbačnik
USKLADITVENI DODATEK
Zanima me kako bo z uskladitenim dodatkom letos po pogodbi med delavci in zasebnimi delodajalci. Do sedaj smo izplačevali znesek 13.600,00 ( 6.800,00-04 + 6.800,00-05).Kakšen znesek se bo izplačeval v prihodnje in od kdaj naprej.

Ko sem bila na seminarju na to temo nam je bilo razloženo, da ostanejo zneski uskladitve za KP dejavnosti enaki dokler ne bodo spremenjeni s posamezno KP dejavnosti oz. dokler se ne bodo vključili v sistem plač. Kot sem razumela ostane dodatek v vašem primeru (miz) 13.600 dokler z vašo KP ne bo določeno drugače.
Lp
Lp
marea
Tudi meni ni jasno:
KP je bila sklenjena 23.6 in tam je dodatek 6.767. A ta znesek prištejemo obstoječemu?
Vsaj jaz si to razlagam tako.
KP je bila sklenjena 23.6 in tam je dodatek 6.767. A ta znesek prištejemo obstoječemu?
Vsaj jaz si to razlagam tako.
LP, Jam
www.informatiki-on.net
www.informatiki-on.net
Kaj je z dodatkom predhodnih dveh let? A tega tudi vključimo v plačo? A se izniči?
LP, Jam
www.informatiki-on.net
www.informatiki-on.net
marea, če prav razumem bomo odsel dobivali manjši dodatek in manjšo plačo. Dodatek sem jaz dojemal kot povečanje zaradi inflacije ali kaj podobnega. Deflacije ni dodatek pa se zniža? Očitno sindikati niso dovolj močni.
LP, Jam
www.informatiki-on.net
www.informatiki-on.net