Ker sem delodajalcu dolžan določen znesek, mi ni izplačal ene cele plače. stvar pa je takšna: preko njega sem vzel material, ni mi še izstavil ne računa, niti pismenega dogovora da dolg poravnavam pri plači nisva napisala, skratka nobene dokumentacije. ima kdo kakšen predlog kaj narediti. Namen pa imam poravnati dolg cca v treh mesecih. Kako mora pri izdanem računu navesti da je že plačan del (nanaša se na mojo plačo), nisem glih najbolj vešč pri teh stareh, tako da bi bil zelo vesel kakršnega koli nasveta, oziroma na kaj moram biti še posebej pozoren.
Najlepša hvala
Delodajalec ni izplačal plače
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Vaš dolg do delodajalca ni razlog za neizplačilo plače. Delodajalec ima za to druga pravna sredstva (disciplinski postopek, tožbo..).
Z delodajalcem imate "nelegalne" posle, a v primeru tožbe glede neizplačane plače, to ne igra nobene vloge, razen če je to tudi predmet spora.
Z delodajalcem imate "nelegalne" posle, a v primeru tožbe glede neizplačane plače, to ne igra nobene vloge, razen če je to tudi predmet spora.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko