Regres-končno

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
bisson
Novinec
Novinec

Regres-končno

Odgovor Napisal/-a bisson »

V petek 22.12.2006 mi je delodajalec končno izlačal regres za leto 2006.
Do sedaj je ob vprašanju kako je z regresom ,vedno nekaj momljal ,
se izgovarjal na neplačnike,sam si je pa od maja pa do sedaj kupil nov avto BMW,še en vikend na morju,klima napravi za vikend,sat.antene ,da ne naštevam s čim se je med letom meni vse pohvalil.

Sedaj mi pa reče ,da so mi nakazali 140.000 sit in to je to.Niti opravičila ,da so zamujali 6 mesecev.

Vprašal bi ,ali mi je dolžan izplačati tudi zamudne obresti in koliko znaša sploh sedaj letni regres,ter po kateri pogodbi je to dolžan izplačati (ali je to "kolektivna pogodba med delovci in zasebni delodajalci-je namreč s.p.)

:axe:
Slovenija,zgodba o uspehu,pa toliko reklamacij!
štajerka
Računovodja
Računovodja
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a štajerka »

Kar se tiče pogodbe ne vem , katera velja za vas. Glede zamudnih obresti pa ne bo nič. NE velja več odredba, da mora biti regres do 30.06., lahko je tudi decembra, žal.
P.S. še zmeraj boljše kot nič.
lp
grah
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a grah »

Za vas velja KP med delavci in zasebnimi delodajalci in mislim, da vam je izplačal v znesku, kot velja za to pogodbo (morali bi napisati bruto znesek).
Bodite zadovoljni da vam je izplačal v tej višini, ker marsikateri delodajalec izplača v bruto znesku 145.000,00 sit, kot je določeno za najnižji znesek za leto 2006.
Odgovori