Status oddanih kontrolnih podatkov preko e-davkov

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
uni
Super računovodja
Super računovodja

Status oddanih kontrolnih podatkov preko e-davkov

Odgovor Napisal/-a uni »

Malo sem na forumu brala o vaših napakah pri oddaji kontrolnih podatkov, pa sem šla še sama preverit , kako je z mojimi oddanimi "obrazci" oz.kakšen status imajo oddane datoteke:
oddala sem tri datoteke, prejšnji teden so imele vse status "v obdelavi".
Sedaj pa imata dve staus "obdelan(uspešno)", ena datoteka pa status "zapis ni viden".
Je že kdo razvozlal, kaj to pomeni in ali je potreben alarm za preplah?Malo me je zgrabila panika!
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a uni »

Nihče ne ve????
lijana
Nov član
Nov član
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a lijana »

Uni, najprej sem šla gledat na e-davke, kje bi lahko preverjala status oddanih kontrolnih podatkov za dohodnino. Potem pa sem prebrala še celotno temo "preverjam - pošiljanje podatkov". Iz prebranega sklepam, da ste registrirani uporabnik te strani, ker meni ne kaže statusa nikjer in vam ne morem pomagati.

Sama sem oddala kontrolne podatke za dve podjetji in sklicna številka dokumenta je samo na enem, na drugem pa ne. Oba sem oddala enako in za oba sem dobila potrdilo, katera sem sprintala. Naprej pa me ne zanima. Če je program tako ohlapen, da izdaja potrdila za nič, se jaz sploh ne sekiram, ker to ni več moj problem. Se mi pa zdi, da bo še veselo okrog tega, sploh za davčno upravo.
jana
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a uni »

Ja,oddala sem kot registrirani uporabnik.Klicala sem na Durs, pa nisem dobila odgovora, ker ne vedo,kaj to pomeni.Menda pa nisem prva sto težavo, ker so takoj vedeli, s aterimi datotekami ni bilo problemov in pri katerih je.
Če je že kdo dobil odgovor oz."razvozlal" zadevo, naj prosim, pojasni- za slajši spanec.
katrijn
Nadračunovodja
Nadračunovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a katrijn »

Jaz se na vašem mestu ne bi sekirala. V kolikor ste podatke oddali takrat ko bi jih morali, se bodo že z DURS-a obrnili na vas če jim bo kaj manjkalo. Se pa včasih obnašajo kot da se njih nič ne tiče, zakaj se ne bi še mi. Saj jih plačujemo ali ne?
Odgovori