Sem s.p. in bi rad postal prostovolni dačni zavezanec. Letni promet bom imel okoli 20.000 €.
Zanima me okvirno koliko bo moj mesečen strosek računovodskega servisa ?
Hvala
Strošek računovodskega servisa
Moderator: Mirko Zbačnik
Pozdravljeni!
Odvisno od rač.servisa in od tega koliko imate dokumentacije ter če imate kakšnega zaposlenega ipd. zadeve...Če boste zavezanec za ddv vam zadevo še malo podraži. Koliko imate prometa v eur ni tako zanesljiv podatek za opredelitev točnih stroškov. Tukaj na tem mestu se ne smemo reklamirati in govoriti o konkretnih cenah ipd. Morate pisati na zasebno sporočilo.
Lepo se imejte.
Odvisno od rač.servisa in od tega koliko imate dokumentacije ter če imate kakšnega zaposlenega ipd. zadeve...Če boste zavezanec za ddv vam zadevo še malo podraži. Koliko imate prometa v eur ni tako zanesljiv podatek za opredelitev točnih stroškov. Tukaj na tem mestu se ne smemo reklamirati in govoriti o konkretnih cenah ipd. Morate pisati na zasebno sporočilo.
Lepo se imejte.
Lepo vas pozdravljam.
Bodi zmeren na vseh področjih, tudi v zmernosti. Oskar Wilde
Lahko postaneš prostovolljni zavezanec ne glede na promet. Želiš si pa takrat, ko kupuješ veliko materiala in si s tem, ko so zavezanec odbijaš vstopni ddv, če si pa mali zavezanec pa plačuješ celotne račune z davkom in ne dobiš nič nazaj. Če imaš pa več /v zneskih/ izdanih faktur pa ni tako nujno, da si zavezanec. Vsak zase si izračuna kaj se mu bolj izplača.
Lepo vas pozdravljam.