Davčni obračun - priloga 3,4
Moderator: Mirko Zbačnik
Davčni obračun - priloga 3,4
Ali je obvezno predložiti bilanco stanja in izkaz poslovnega izida na AJPES (proti plačilu) ali je dovolj kot prilogo 3, 4 na DURS.
plačilo objave
Obvezno morate oddat bilanco stanja in poslovni izid z vsemi prilogami na AJPES-preko spleta je kar OK.
Na DURs lahko oddate tudi preko spleta, tuja označite, da ste bilance že ODDali Na DURS, vendar sem pri oddaji malce zmedena. Na zavihu se pojavi opozorilo, da sem naprimer oddala na durs podatke.
Nimam pa povratno nobenega potrdila, da sem oddala. Prav tako nisem imela možnosti sprintat prologo 7 za olajšave.
Ne vem ali je tako tudi pri vas ali imam kje kakšen felerćek v programu?
Še opozorilo : ne pozabit plačat objave na AJPES - dobili ste že tudi obvestilo Ajpesa in položnico. lep dan d.
Na DURs lahko oddate tudi preko spleta, tuja označite, da ste bilance že ODDali Na DURS, vendar sem pri oddaji malce zmedena. Na zavihu se pojavi opozorilo, da sem naprimer oddala na durs podatke.
Nimam pa povratno nobenega potrdila, da sem oddala. Prav tako nisem imela možnosti sprintat prologo 7 za olajšave.
Ne vem ali je tako tudi pri vas ali imam kje kakšen felerćek v programu?
Še opozorilo : ne pozabit plačat objave na AJPES - dobili ste že tudi obvestilo Ajpesa in položnico. lep dan d.