Težave pri prijavi
Moderator: Mirko Zbačnik
Težave pri prijavi
Vsi, ki se še vedno ne morete prijaviti, pobrišite piškotke in cache, šele nato poskušajte znova.
LP, Nina
LP, Nina
Nazadnje spremenil Nina, dne 17 Apr 2007, 11:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Brisanje piškotkov
1. Internet Explorer
Navodila najdete tukaj: http://www.zmaga.com/program_ucenje.php?id=53
2. Mozilla Firefox
Orodja/Možnosti/Zasebnost/Pokaži piškote
Poiščete Računovodja.com piškotek in ga izbrišete
Navodila najdete tukaj: http://www.zmaga.com/program_ucenje.php?id=53
2. Mozilla Firefox
Orodja/Možnosti/Zasebnost/Pokaži piškote
Poiščete Računovodja.com piškotek in ga izbrišete
Re: Težave pri prijavi
Jaz sem naredila vse to kar je opisano, vendar vseeno ne morem priti na seznam forumov in vzpostaviti vprašanja. Ko se prijavim , se ne morem vrniti na osnovno stran na sezname forumov. lp
Pozdravljeni.
Odgovori, zapisani zgoraj, načeloma na novem forumu niso več uporabni oz. naj ne bi bili več potrebni.
Če ste uspeli zapisati tole sporočilo, ste se zagotovo lahko prijavili in tudi teme lahko odpirate.
Na glavo stran foruma pridete tako, da na zgornjem delu strani, pod napisom Računovodja.com Forum poiščete povezavo "Seznam forumov". Na tej strani najdete seznam vseh podforumov in izberete tistega, v katerega sodi vaše vprašanje. Ko kliknete na ime podforuma, se vam odpre nova stran, na kateri poiščite gumbek "Nova tema"
S klikom na gumbek se bo odprl obrazec za vnos nove teme.
Če potrebujete še kakšno pomoč, sporočite.
Lep dan, Nina
Odgovori, zapisani zgoraj, načeloma na novem forumu niso več uporabni oz. naj ne bi bili več potrebni.
Če ste uspeli zapisati tole sporočilo, ste se zagotovo lahko prijavili in tudi teme lahko odpirate.
Na glavo stran foruma pridete tako, da na zgornjem delu strani, pod napisom Računovodja.com Forum poiščete povezavo "Seznam forumov". Na tej strani najdete seznam vseh podforumov in izberete tistega, v katerega sodi vaše vprašanje. Ko kliknete na ime podforuma, se vam odpre nova stran, na kateri poiščite gumbek "Nova tema"

Če potrebujete še kakšno pomoč, sporočite.
Lep dan, Nina
Jaz sem naredila vse to kar je opisano, vendar vseeno ne morem priti na seznam forumov in vzpostaviti vprašanja. Ko se prijavim , se ne morem vrniti na osnovno stran na sezname forumov. lp
Niti če kliknete na povezavo index.php ?