Kateri program uporabljate?

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
shemči
Novinec
Novinec

Kateri program uporabljate?

Odgovor Napisal/-a shemči »

Jaz že nekaj časa uporabljam programe podjetja *** in so kar dobri, vendar sem začela razmišlati, da bi pa mogoče poizkusila z drugimi. A mi lahko malo opišete katere uporabljate vi. Hvala!
anka
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a anka »

Na forumu je [b]prepovedano[/b] govoriti o imenu programov, žal.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Upam, da pravega! To je tak, ki zadovolji vse moje zahteve. Sicer je pa res, da oglaševanje na forumu ni dovoljeno.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
MARJETICAVA
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a MARJETICAVA »

Mirko, čisto slučajno mi je padlo oko na številko 5000 (prispevkov namreč. Čestitam!
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Hvala, upam, da jih bo še kaj. :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
3739
Računovodski mojster
Računovodski mojster
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a 3739 »

Če se oglasite na osebno pošto vam bom povedala, da sem z računalniškim programom, ki ga uporabljamo sedaj že 9 let in ki resnično sledijo zakonskim spremembam izredno zadovoljni. Smo računovodski servis in ko se pogovarjamo na sestankih z drugimi smo vsakokrat ko imamo takšne razgovore ponovno srečni, da smo izbrali pravilni program.

Seveda so občasno tudi kakšne manjše težave a če pogledamo celoto smo res zadovoljni.
jurek
Računovodja
Računovodja

Re: Kateri program uporabljate?

Odgovor Napisal/-a jurek »

shemči napisal/-a:...uporabljam programe podjetja **** in so kar dobri, vendar sem začela razmišlati, da bi pa mogoče poizkusila z drugimi. ...
Zakaj bi pa menjali? A vas kaj moti?

Naši južni sosedje bi rekli "Ne diraj lava dok spava".
shemči
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a shemči »

Se vidi, da sem nova na tem forumu. S programomo ni nič kaj posebnega narobe, vendar bi rada oziroma poizkusila s kakšnim novim. To je tako kot z avti. Tudi s starim ali slabim avtom se pelješ, vendar je z novim in boljšim varneje, hitreje... :D
Odgovori