Zanima me kolikšen del regresa pripada delavcu zaposlenemu za 4 ure, oziroma za 6 ur. Zanima me tudi nadomestilo za malico in potni stroški za ista delavca. Lep pozdrav in hvala za odgovor.
Polovičen delovni čas
Moderator: Mirko Zbačnik
Polovičen delovni čas
Pozdravljeni!
Zanima me kolikšen del regresa pripada delavcu zaposlenemu za 4 ure, oziroma za 6 ur. Zanima me tudi nadomestilo za malico in potni stroški za ista delavca. Lep pozdrav in hvala za odgovor.
Smo avtoprevozniško podjetje, delavec začne delo ob 4h zjutraj konča pa ga ob 20h zvečer. Ali mu pripada dnevnica
Delavcu pripada celoten regres, ker mu pripada celoten dopust (najmanj 4 tedni (je pa res, da je pri njem delovni dan dolg 4 ure in ne
.
Prevoz na delo in iz njega mu pripada normalno - max v višini avtobusne karte oziroma kilometrine, kjer ni mogoč prevoz z javnimi prevoznimi sredstvi.
Prehrana pa pripada, če delavec dela najmanj s polovičnim delovnim časom.
Prevoz na delo in iz njega mu pripada normalno - max v višini avtobusne karte oziroma kilometrine, kjer ni mogoč prevoz z javnimi prevoznimi sredstvi.
Prehrana pa pripada, če delavec dela najmanj s polovičnim delovnim časom.