Zanima me, kakšne obresti je treba upoštevati pri obračunu obresti za leto 2007, če je bil kredit dan fizični osebi v letu 2006 (v aprilu leta 2006 je bila letna OM med povezanimi osebami 3,52 %) Aše vedno velja, da se obračuna tista OM, ki velja na dan sklenitve pogodbe (torej v mojem primeru 3,52 %)? Ali je treba spreminjati OM iz meseca v mesec, tako kot se je dejansko v letu 2007 spreminjala?? Prosim za čimprejšnji odgovor!
PS:
VSEM, KI OBISKUJETE FORUM ŽELIM OBILO SREČE, OSEBNEGA ZADOVOLJSTVA, ZDRAVJA IN POSLOVNIH USPEHOV!!
SREČNO 2008!!!
Obresti
Moderator: Mirko Zbačnik
Še vedno velja, OM na dan sklenitve pogodbe.Zanima me, kakšne obresti je treba upoštevati pri obračunu obresti za leto 2007, če je bil kredit dan fizični osebi v letu 2006 (v aprilu leta 2006 je bila letna OM med povezanimi osebami 3,52 %) Aše vedno velja, da se obračuna tista OM, ki velja na dan sklenitve pogodbe (torej v mojem primeru 3,52 %)? Ali je treba spreminjati OM iz meseca v mesec, tako kot se je dejansko v letu 2007 spreminjala?? Prosim za čimprejšnji odgovor!