zavrnjen račun

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
jusmu
Novinec
Novinec

zavrnjen račun

Odgovor Napisal/-a jusmu »

Pozdravljeni!

Za vas imam eno vprašanje in upam, da kdo ve odgovor nanj:

S stranko smo se dogovorili, da jim izdelamo povsem prenovljeno spletno stran, oni pa so se obvezali, da nam pošljejo slikovni material za to spletno stran in naslov spletnega mesta z geslom, da jim postavimo novo spletno stran.

Naše delo smo dokončali v dogovorjenem roku, a oni nam kljub večkratnim telefonskim klicem niso dostavili slikovnega materiala, niti niso imeli časa, da si zabeležijo naslov nove spletne strani. Nekaj časa smo čakali, potem pa smo jim 11.07.08 poslali račun za opravljene storitve z rokom plačila 16.07.08. Računa niso plačali, tako da smo jim poslali še opomin in danes 28.07.08 smo prejeli zavrnjen račun z dopisom v katerem navajajo, da:

si spletne strani sploh še niso ogledali, ker sploh ne vedo, če le ta res obstaja.

Po prejetem dopisu smo jih poklicali in na njihovi strani je bil ponovno izgovor "nimamo časa".

Sedaj me pa zanima, kaj bi vi storili v takem primeru?

Za vsak nasvet že vnaprej najlepša hvala.
nina0
Računovodski mojster
Računovodski mojster
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a nina0 »

Najprej mislim, da bi jaz imela z njimi sklenjeno pogodbo in dokler oni ne bi opravili svojega se jaz svojega dela ne bi lotila. Sedaj ste vi nekaj naredili jim zaračunali, čeprav dejansko vam niso nič posredovali. Težko je komentirati a iz povedanega verjetno tudi jaz računa ne bi plačala. Je pa res, da je obnašanje z njihove strani popolnoma indolentno.

LP NINA
jusmu
Novinec
Novinec

narobe

Odgovor Napisal/-a jusmu »

Ne, nina0, narobe razmišljaš. Spletna stran je narejena točno tako kot so oni želeli, le namesto njihovih slik so sedaj vstavljene neke tretje, da se sploh vidi celoten izgled. Gre se samo 4 slike na prvi strani in pa njihov cenik gostinskih storitev. Torej nismo delali kar nekaj po svoje.
Odgovori