delo preko študentskega servisa - nujno
Moderator: Mirko Zbačnik
delo preko študentskega servisa - nujno
Pozdravljeni!
V podjetju bomo v času počitnic potrebovali pomoč pri delu. K nam pride preko napotnice študentskega servisa študentka.
Zanima me ali moram študenta kako zavarovati, izpolniti kaki rek obrazec... ali samo preprosto plačam račun, ki ga izstavi študentski servis?
lp
V podjetju bomo v času počitnic potrebovali pomoč pri delu. K nam pride preko napotnice študentskega servisa študentka.
Zanima me ali moram študenta kako zavarovati, izpolniti kaki rek obrazec... ali samo preprosto plačam račun, ki ga izstavi študentski servis?
lp
Roza
Za to še tudi nisem slišala...matejad napisal/-a:Na DURS in Inšpektorat RS za delo bi morali poslati obvestilo o zaposlitvi dijaka oz.študenta na podlagi napotnic.
Ali to delate?
In kaj če ne....
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
pravkar sem bila na liniji z našo davčno svetovalko v zvezi z poročanjem študentskega dela preko napotnice, namreč tukaj je bil odgovor, da se rek ne pošilja, mi smo ga pošiljali vedno, torej me je zanimalo...
odgovor: če se plačuje tudi pavšal za zdravstveno zavarovanje, potem se poroča preko rek2 pod šifro izplačila 1509
lp
odgovor: če se plačuje tudi pavšal za zdravstveno zavarovanje, potem se poroča preko rek2 pod šifro izplačila 1509
lp