malo vzpodbude-iz izkušenj,prosim !
Moderator: Mirko Zbačnik
malo vzpodbude-iz izkušenj,prosim !
Danes smo dobili po pošti Sklep o pričetku dav.pregleda za leto 2006-davek od dohodka pravnih oseb.
Kakšno pozitivno vzpodbudno besedo vas prosim !
hvala in vam lep vikend, moj je itak pokvarjen
Kakšno pozitivno vzpodbudno besedo vas prosim !
hvala in vam lep vikend, moj je itak pokvarjen
-
febo
Če ste pravilno in pošteno delali, ni razloga za skrbi. Uspostavite prijazen odnos, brez histerije in grobih besed. Preveč ne razlagajte o svoji firmi, odgovarjajte samo če Vas kaj vprašajo. Za davčni pregled ni potreben davčni svetovalec, ampak računovodja. Pripravite tudi bilanco za 2006 in kartice glavne knjige. Če je to urejeno, je že to pozitiven začetek.
Ne vem zakaj bi Vam bil vikend pokvarjen, uživajte v lepem vremenu. Pa srečno.
Lp

Ne vem zakaj bi Vam bil vikend pokvarjen, uživajte v lepem vremenu. Pa srečno.
Lp
Bom držala pesti.
Saj se vsi tega bojimo kot hudič križa. Če samo gledaš našo zakonodajo kako se spreminja in bi moral vse imeti v malem prstu. Če pa si še začetnik pa še ne zverziran, pa ... joj, kar groza me je.
No pa upajmo na strpnost in na vse dobro.Oglasite pa se le še in javite kako se stvari odvijajo.
lp
Saj se vsi tega bojimo kot hudič križa. Če samo gledaš našo zakonodajo kako se spreminja in bi moral vse imeti v malem prstu. Če pa si še začetnik pa še ne zverziran, pa ... joj, kar groza me je.
No pa upajmo na strpnost in na vse dobro.Oglasite pa se le še in javite kako se stvari odvijajo.
lp