pozdravljeni
V podjetju imamo enega delavca, ki preprosto vsake toliko časa za en dan ne pride na delo ne da bi nas obvestil. Zanima pa me kaj lahko naredimo? on namreč nato koristi nadure. Zanima me predvsem tisti "ta plavi" dnevi (tako se vsaj v našem kraju pravi). Koliko dni je lahko tako zakonsko odsoten? Gledala sem že ZDR pa nisem nikjer zaznala.
Najlepša hvala
neplačan dopust
Moderator: Mirko Zbačnik
3. alineea 1. odstavka 111. člena ZDR ( Ur.list RS št. 103/2007) pravi: " - če delavec najmanj pet dni zaporedoma ne pride na delo, o razlogih za svojo odsotnost pa ne obvesti delodajalca, čeprav bi to moral in mogel storiti , " - mu lahko delodajalec poda izredno odpoved pogodbe o zaposlitvi. V 1. odstavku 34. člena ZDR razberete: " delavec mora obveščati delodajalca o bistvenih okoliščinah, ki vplivajo oz. bi lahko vplivale na izpolnjevanje njegovih pogodbenih obveznosti in o vseh spremembah podatkov, ki vplivajo na izpolnjevanje pravic iz delovnega razmerja. Menim, da postopki vašega delavca niso korektni, zato bi mogoče izrekli prvi pisni opomin ! Lp - TITA