Zgd-1b -pojasnilo

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
uni
Super računovodja
Super računovodja

Zgd-1b -pojasnilo

Odgovor Napisal/-a uni »

UL 68/08:

Tretji odstavek se spremeni tako, da se glasi:
»(3) Majhnim družbam v prilogi k izkazom ni treba razkriti ali pojasniti podatkov iz 7. do 22. točke prvega odstavka tega člena, podatke iz 9. in 10. točke prvega odstavka tega člena pa morajo prikazati skupno za vse postavke obveznosti.«.

Ker nikakor ne morem odpreti tega člena v ZGD, da bi videla ,kaj pomenijo točkt 7-22 in 9-10 tega člena, prosim, da mi nekdo ,ki ve kaj pomenijo te spremembe za majhne družbe, pojasni.
Hvala.
slovan
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a slovan »

Tukaj je povezava na zakon (nisem imela težav pri odpiranju zakona in 69.člena)

http://www.racunovodja.com/pokazi.asp?stran=106
LP
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Popravil sem povezavo, da toliko ne obremenjuje naš strežnik, saj mi ne zamerite, ga. Slovan. :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
slovan
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a slovan »

Pomembno je, da povezava na zakon dela. V katerih primerih pa je strežnik bolj/ali manj obremenjen veste strokovnjaki na portalu najbolje!

LP
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a uni »

Hvala,Slovan.Vendar jaz to povezavo imam,oz.sem jo imela že prteje,pa mi ni delovala-in tudi vaša mi ne. Vse letošnje uradne liste lahko normalno odprem in berem,cele, pri tem iz leta 2006 ,mi ga pa odpre, pridem do 50 ali 60.člena, naprej pa ne morem ne z miško, ne z drsnikom na desni ne s puščico-zablokira mi in ne morem niti ven iz UL, ampak moram zapreti windowse-očitno gre za računalniško napako-samo čudno mi je, da samo pri tem UL.
Zato bi lepo prosila za kratko razlago tega, če je mogoče:
kaj se je za mala podjetja s tem spremenilo (zaključni račun za l.2008 glede na leto 2007).
Pa lepa hvala, če se vam da.
Odgovori