Ima kdo izkušnje oz ali lahko evidenco prevoženih kilometrov službenega tovornega vozila vodim v excellovi tabeli.
Enkrat na mesec vzamem evidenco iz avtomobila in jo pretipkam v tabelo. Ali mora biti obvezno ročno vodeno?
jaz sem za to da se dela v excellu, nekateri sicer temu osporavajo, češ da se to lahko kadarkoli popravi, dopolni in ne vem kaj še, ne vem pa, kako davčna gleda na te evidence... dejstvo je, da je tehnika napredovala in da še redkokdo vodi ročne evidence... res pa je, da mora biti evidenca vedno v avtu.... mogoče še mnenje koga?
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Ja saj jo delavci ki vozijo tovorni avtomobil vodijo ročno in je vedno v avtomobilu ampak pišejo grdo in je vse zapackano.sem mislila da bi jo vzela vsak konec meseca in jo pretipkala, da bi bilo lično tudi za davčno.
Samo ne vem, če davčna priznava to.
če bodo podatki identično prepisani, bo sigurno priznala, samo originalno knjigo mejte ša nprej v avtomobilu, tole prepisano pa hranite v podjetju. Ja vem, kako približno zgledajo take evidence pa tudi voljo imate, da to prepisujete
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)