Katero banko priporočate za popoldanski s.p.?
Moderator: Mirko Zbačnik
Katero banko priporočate za popoldanski s.p.?
Lepo pozdravljeni!
Se opravičujem, če tema ni na pravem mestu! Zanima me katero banko priporočate za poslovanje z popoldanskim s.p.? (internetno poslovnje, provizije, stroški računa,...)
Hvala! Lep pozdrav Grega
Se opravičujem, če tema ni na pravem mestu! Zanima me katero banko priporočate za poslovanje z popoldanskim s.p.? (internetno poslovnje, provizije, stroški računa,...)
Hvala! Lep pozdrav Grega
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Mislim, da je vprašanje malce nerodno postavljeno; dozdeva se mi, da spašujete o elektronskem bančnišstu. Ne glede na višino prometa vam ga priporočam. Ne le zaradi nižjih provizij (razen stroška nabave programa in digitalnega podpisa - ki ga uporbljate tudi drugje) gre tu za praktičnost. Kot popoldanec imate še manj časa hditi na banko, preverjati prilive. Gre za praktičnost.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Vse to si lahko preberete na spletni strani vsake banke in potem primerjate. Tudi sama sem tako naredila.x napisal/-a:V bistvu me zanima najbolj praktična banka - elktronsko bančništvo, najnižje provizije, stroški vodenja računa,....
Lahko tudi odgovor na ZS!
Hvala
Grega
lp
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)