Me zanima ali obstaja kakšen rčn program za enostavno knjigovodstvo?
Vem, da se reklam ne dela, tako da mi lahko sporočite tudi na majadolenec@yahoo.com
program
Moderator: Mirko Zbačnik
Ročnega programa še nisem zasledila, lahko si sami prepišete knjigo prihodkov in odhodkov v excel.... če mislite prav ročno ''ročno'', pa se ta knjiga kupi v knjigarni.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Seveda obstajajo pri vseh ponudnikih računovodskih programov (ki jih tukaj ne smemo reklamirati), vendar se jaz sprašujem če se ga splača kupiti. Če potrebujete samo knjigo prihodkov in odhodkov, se vam ne splača, drugo pa je, če obračunavate plače in kakšne druge honorarje.... res vprašanje kaj potrebujete.
Naty