Prejela sem informacijo, da je potrebno za oddajo BS in PI na Ajpes pridobiti dig.potrdilo. na netu-Ajpes pa sem brala da je se vedno mozno na Ajpes oddati bilanco stanja in poslovni izid-kot lani
digitalna potrdila (ajpes, spis)
Moderator: Mirko Zbačnik
digitalna potrdila (ajpes, spis)
pozdravljeni
Prejela sem informacijo, da je potrebno za oddajo BS in PI na Ajpes pridobiti dig.potrdilo. na netu-Ajpes pa sem brala da je se vedno mozno na Ajpes oddati bilanco stanja in poslovni izid-kot lani
. Torej ni potrebnega digital.potrdila. Obe moznosti
ali kdo kaj vec ve o tem, kaj pa glede digit.potrdil za na spiz za oddajo m4-m8 obrazecev?veretno so to spet druga potrdila,kot jih imamo za na durs... 
Zivljenje je lepo! 
Za AJPES ni potrebno digitalno potrdilo, lahko se odda tako kot lani - oddate, izpišete obvestilo, ki ga podpišete in pošljete na AJPES.
Z M4 pa se še nisem ukvarjala
Z M4 pa se še nisem ukvarjala
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Za AJPES res ni potrebno potrdilo. Tako je zatrdila tudi referentka, s katero sem ovoril pred dobrim mesecem. Celo priporočala mi je, da se rajeposlužim postopka, ki je bil v veljavi do sedaj.
Kako se bom sam odločil - še ne vem.
. S SPIZ-a pa čakam, da stranke dobijo omenjeno kodo. 
Kako se bom sam odločil - še ne vem.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt: