oddaja davčnega obračuna

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
maggy
Začetnik
Začetnik

oddaja davčnega obračuna

Odgovor Napisal/-a maggy »

Zanima me, ali mora vsakdo (ali je s.p. ali pa popoldanski s.p.) oddati davčni obračun izključno v elektronski obliki ali ga lahko odda tudi v papirnati obliki? hvala
Naty73
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana okolica

Odgovor Napisal/-a Naty73 »

Oddaja v papirni obliki ni možna, ne glede na to ali ste redni s.p. ali popoldanski. Če vi sami nimate certifikata, lahko s pooblastilom pooblastite nekoga, ki ta certifikat ima, da v vašem imenu odda obrazec.
Naty

Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
bejba
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a bejba »

Naty samo popravek.
če je oddaja zaradi prenehanja (30 dni) in ker še ni možna oddaja preko e-davkov, se v programu izbere prenos na durs, tam si potem izbereš ne preko e-davkov ampak preko drugega medija in zapečeš datoteke na CD in dostaviš v vložišče, kjer te naderejo, da se tako ne oddaja. KAKO HUDIČA PA SE, ČE SE MORAŠ DRŽAT ROKOV (oni se jih pa ne :( in e-davki še ne delajo???)
dvojčka
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a dvojčka »

Zakaj se na DU tako arogantno obnašajo? Jaz sem jim v treh tednih že 3x poslala el.pošto z zelo konkretnim vprašanjem, pa nič. Govorim o Koprski DU. Na e-davkih so pa zelo prijazni in celo urgirali so v Koper, naj mi vendarle odgovorijo. Ali se sploh lahko kam pritožim nad njihovim obnašanjem?
Naty73
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana okolica

Odgovor Napisal/-a Naty73 »

Ja zaprtje s.p. je pa svoj problem.... ker še sami ne vedo kako in kaj, tudi jaz sem že imela take izkušnje bejba :)
Naty

Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Odgovori