Ko želim oddati davni obračun preko dursa, mi javi : Zaradi spremembe obrazca dokumenta ni več mogoče urejati ali oddati. Dokument lahko oddate tako, da izberete oddajo novega dokumenta.
Sem če oddala za nekaj drugih strank, pa nisem imela težav, pri tej stranki pa imam. Ima kdo kakšno idejo, kaj bi bilo lahko narobe?? Se še komu to dogaja??
lp
Težave pri oddaji
Moderator: Mirko Zbačnik
Težave pri oddaji
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
To je meni javljalo za s.p., ko še ni bil objavljen nov obrazec. Ali sedaj oddajate za d.o.o.? Mogoče je v tem težava - rekli so, da bo oddaja možna po 27.2......
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Ne, oddajam za s.p. Pa sem prejšnji teden oddala za 2 stranki, v petek pa poskušala še za to, pa danes, pa ne gre... ni mi jasno...
Saj za s.p. se v zadnjih 10 dneh niso spreminajli obrazci ali ne?? Sicer pa itak naredim preko Fineusa... pa prej ni bilo težav... ne vem... Sem kontaktirala na Durs..upam, da dobim kakšen odgovor..
lp
lp
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je