Ugotovili smo, da je bil račun v letu 2008 napačno poknjižen. Gre za stroj-osnovno sredstvo. Namesto 2.182 eur, smo poknjizili 2.128 eur. Ali naj pustimo in nič ne popravljamo? Hvala in lep pozdrav
napačno knjiženje računa v l.2008-osn.sredstvo
Moderator: Mirko Zbačnik
napačno knjiženje računa v l.2008-osn.sredstvo
pozdravljeni.
Ugotovili smo, da je bil račun v letu 2008 napačno poknjižen. Gre za stroj-osnovno sredstvo. Namesto 2.182 eur, smo poknjizili 2.128 eur. Ali naj pustimo in nič ne popravljamo? Hvala in lep pozdrav
Zivljenje je lepo! 
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Jaz bi zadevo popravil. Napaka po mojem ni bistvena, višina ja taka, da ne bi vplivala na poslovne odločitve, napako bi popravil, razliko obračunane amortizacije bi tudi korigiral in upoštevl tudi v davčni bilanci.
Menim pa, kot sem že dejal, da napaka ni bistvena in bi jo upošteval v tem obdobju (ne bi knjižil prek poslovnega izzida).
Menim pa, kot sem že dejal, da napaka ni bistvena in bi jo upošteval v tem obdobju (ne bi knjižil prek poslovnega izzida).
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
zakladničarka
- Računovodja

- Kraj: Slovenija